Billions (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Brian Koppelman, David Levien, Andrew Ross
Actori: Toby Leonard Moore, Kelly AuCoin, Maggie Siff, David Costabile, Paul Giamatti, Malin Akerman, David Costabile
Anul: 2016
Gen: Drama, Seriale Online
IMDB: 8.4
Durata: 60 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Billions SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

Billions SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:


Sinopsis Billions

Procurorul Chuck Rhoades primește informații că mogulul tranzacțiilor financiare Bobby Axelrod. S-ar face vinovat de rele practici pe piața de capital. Foarte popular, Axelrod pare intangibil pentru Rhoades. Dar asta nu îl împiedică pe procuror să întindă nade pentru a-l prinde pe rechinul de pe Wall Street.


Trailer Billions


Review Billions

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) e ceva procuror șef în New York și e genul ăla de incoruptibil. Insă mama lui de calculat, în sensul că e mega atent la ce băieți răi ia în vizor. Ca nu cumva să-și strice palmaresul. Bobby Axelrod (Damian Lewis – care l-a jucat pe Nicholas Brody în Homeland) e un bankster care conduce un fond de investiții care, se pare. Cam desenează pe lîngă pătrățelele legalității. Și e un miliardar ce pozează în băiat de treabă, ce face donații și alte cele.

Ei bine, deși cei doi nu prea vor să-și calce unul altuia pe bătături. In poveste apare un tip de la ceva agenție fiscală care reușește să bage puțină rîcă, astfel încît între cei doi pare să înceapă un fel de joc de-a șoarecele și pisica. Pe sistem cine-i mai tare. Acum, desigur, pînă aici povestea nu pare cine știe ce, ba chiar ar putea fi fumată. Numai că lucrurile nu stau chiar cum par. Adicălea, Bobby Axelrod e introdus ca un băiat rău. Genul ăla de băiat rău cu care ții însă, de care îți place și pe care ai vrea să-l vezi cîștigător. Deși e destul de clar că nu merită.

Pe de altă parte, incoruptibilul procuror Chuck Rhoades nu-i nici el vreun îngeraș. In sensul că băiatul e genul ăla de plod născut din părinți campioni. Cu vechi ștate în upper-class-ul din New York. Știți voi, genul ăla pentru care banii sînt o comoditate la fel de banală precum aerul.