Better Things (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Pamela Adlon, Louis C.K.
Actori: Pamela Adlon, Mikey Madison, Hannah Alligood
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Better Things SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S1E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Better Things

In serialul Better Things, o actrita de la Hollywood jongleaza cu presiunea intre jobul de actrita si a fi parinte la 3 fete.

De cand am vazut-o în Californication, și realizând-o voce care acționează a fost destul de mult de-a lungul copilariei mele consistente, am venit într-adevăr să admire d-na Adlon. Mai ales pentru că există ceva foarte ciudat despre ea. Nu doar vocea, dar ea nu pare a fi genul de actrita care ii place obtinerea doar un rol. Ea vrea să fie o femeie cu o anumită margine, cu o voce și care nu este un accesoriu, și ea o face atât de bine.

Ia-Sam, de exemplu. Ea este o femeie cu trei fiice ciudate și unice și chiar într-un singur episod puteți înțelege că acești copii sunt cu siguranta lui Sam. Max reprezintă cât de sensibil ea poate fi uneori, până la punctul de tipa la un magazin, și purtând o conversație, despre hârtie grafic; dar prin Frankie, vom vedea un fel ei de partea ciudată. O parte a ei, în care, în timp ce Duke are o formă și o doamna se uită, Sam se confruntă femeia întrebând-o dacă ea va cumpăra cercei copilul plânge peste. În caz contrar, mintea treaba ta. Cu toate ca de modul în care este ea ca Duke? Ei bine, care vine cu ea văzând în dragoste. Duke este doar un copil care vrea să fie aproape de mama ei si doreste acel tip de intimitate inocent doresc copii.


Trailer Better Things