Betrothed (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Lane
Actori: Mikayla Gibson, Joey Bell, David Brown
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 3.5


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Betrothed

In filmul Betrothed, o excursie la magazin se transformă într-un coșmar ireal atunci când un student de colegiu este rapit de o familie deranjata mintal si disfuncțională.


Trailer Betrothed


Review Betrothed

Logodită începe așa cum ne întâlnim cu frații lui Cooper Adam (Cline) & Nate (Dunnells), care, împreună cu mama lor Ginnie (Iepurasul Gibson). Răpesc femeie să treacă prin nuntă forțată și tortură înainte de uciderea lor. După ce vom vedea ce această familie este capabil de a ne muta pe Meet Audra (Gibson). Care isi petrece timpul cu familia ei ca ea devine cu viata normala dar, de asemenea, devine cel mai recent ținta.

Când mama Audra lui Joan (Lindsay), ajungând astfel în căutarea de ajutor, ea trebuie să lucreze cu Rob Gordon (Irlanda). Un polițist care tocmai se întâmplă să fie în zona pentru a ridica un suspect. Audra trebuie să găsească o cale de a supraviețui cu această familie răsucite urmând regulile de planificare în timp ce propria evadare.

Logodită este un thriller de groaza care se scufundă direct în acțiunea așa cum vedem cât de moarte este familia. Obținem ceea ce s-ar numi o femeie nevinovată tipic în căutarea de conducere, care a lupta în ea. Care este ușor să ne facă traseu pentru ea. Când vine vorba de personaje care sprijină fiecare pe este importantă pentru rezultatul final al poveștii.

Avem elemente de cult, fără a fi prea mult despre ea ca familia încearcă să-și creeze propria familie. Povestea nu lasă cu o poftă de mâncare în jurul valorii de fiecare colț, care va ține ghicitul de la început până la sfârșit.