Bessie (2015) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Muzical
Scenariu: Christopher Cleveland , Horton Foote
IMDB Rating: 7,0
Regizor(i): Dee Rees
Actori: Michael Kenneth Williams, Tika Sumpter, Queen Latifah

HBO „Bessie”, premiera sâmbătă în rețea, este o dramă defecte care justifică totuși o privire pur si simplu pentru a lumina reflectoarelor luminoase dă talentele subestimate de stele Queen Latifah, care face destul de ușor cel mai bun lucru din cariera ei aici. Acest lucru, look intens perceput-sexual la icon Blues Bessie Smith se simte adesea sfidător episodic, ca în cazul în co-scenaristul / regizorul Dee Rees este intenționat încearcă să schițeze un portret al unei vieți în accidente vasculare cerebrale perie incomplete, dar Latifah, care este în aproape fiecare scenă , nu se clatina in rolul ei de o femeie care a fost prea nervosi, prea real, și prea greu pentru a fi celebru înainte de venirea în lume prăbușit în jurul ei.

În prima scenă plină de „Bessie”, personajul principal (Queen Latifah) devine fierbinte și greu pe o alee, atunci când ei iubit merge un bâjbâi prea departe și începe să se violent atunci când ea refuză. Ea nu cedeze, hapsân un ciob de sticlă de pe trotuar și înjunghiat atacator ei, înainte de a merge pe scenă să cânte un număr. Bessie nu ia nici o rahat de la nimeni. Chiar și cei care ar oferi sfatul bun sau continue cariera ei sunt adesea împinse la o parte de mândrie și ego fel de mult ca de integritate artistica. Peste cea mai mare parte „Bessie”, vom vedea caracterul titlu de autoritate, patriarhat confrunta, stabilirea bărbat alb, etc. Ea este prezentat cu o oportunitate de a găsi un public mai larg, dar compromite-ea refuză. Ea întâlnește o sectă KKK violent încearcă să închidă o performanță-se intalneste cu violență violență. Într-un moment de mare, Langston Hughes ei avertizează să „joace” la ei alb, mulțimea îngâmfat înainte ca ea să capete într-o parte pentru a efectua. Ea îl șutează în jos cu o privire.

Bessie Smith a fost o lovitura vodevil în 1920, destul de succes pentru a avea propria ei tren pe care ea a făcut turul țării, și de a inspira Nina Simone și Billie Holliday. Ea a crescut la faima pur prin talentul și voința pură, dar, cum ar fi demoni dependenta si plafonul eventual a lovit de refuzul de a se aplece voinței producătorilor albe ei ținut departe de lumina reflectoarelor, și chiar scufundat ei atât de mici că familia ei a fost amenințată. „Bessie” ascunde nimic de demoni sau reziliență Smith. Se spune în devenire de 22 de ani dintr-un scenariu de Horton Foote, este ușor pentru a vedea de ce „Bessie” a fost un film de inevitabilitate. Aceasta este o mare poveste a unui talent relativ neașteptate.