Berkshire County (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Chris Gamble
IMDB: 4.6
Regizor(i): Audrey Cummings
Actori: Alysa King, Samora Smallwood, Bart Rochon

Kylie Winters este la o petrecere costum, atunci când bătaia inimii liceu, Marcus face un aspect in Berkshire County. După ce a făcut o rundă rapidă, în jurul valorii de cameră, el face drumul său pe la Kylie și invită în bucătărie tot atât de romantic a, umm, “chat”. Surprins și senzație foarte special, Kylie urmează Marcus în bucătărie și, după un pic de “chat-chit”, a convinge Kylie să-i dea niște plăcere orală. Din păcate, ea nu își dă seama că ea este videoclip filmat de unii oameni, prin fereastra bucătăriei și Marcus, precum și, cu telefonul. Cred că doar păstrat ochii pe premiul.

loading...

Oricum cu ora de prânz timp role în jurul valorii de luni, toată lumea de la școală a văzut Kylie lui muie video și se simte ca și cum ea este de râsul școlii. De asemenea, prietena lui Marcus este supărat pe ei și vrea să o bată, așa că șanțuri școală și încearcă să se îndrepte acasă, dar atunci când ea intră în mașina ei, Marcus hamei prea. El isi cere scuze, îi spune că nu știa că acestea au fost filme Berkshire County inregistrat si el are nevoie de ea să spună directorului că nu avea nimic de-a face cu asta video de a merge pe internet. Kylie îi spune să se piardă și ia oprit acasă. Din păcate, în timp ce încerca să se spele rusinea acestei dezamăgit departe la duș, care nu funcționează de altfel, mama ei a confruntă și spune-i cat de rușine ea este de ei și nu știe cum ar putea face așa ceva. Acest lucru face Kylie simți mai bine …, nu, stai opusul …, mai rău și a cade în poziția fetală la duș și strigă necazurile ei departe. Multumesc mama!

Cu toate acestea in Berkshire County, e Halloween și ea încă mai are un loc de muncă pentru a face babysitting. Deci, după unele cuvinte de susținere fiind țipat la ea de mama ei, “Eu nu ar te angajez ca un baby-sitter, cauza a ceea ce ai făcut” și “Ai într-adevăr nevoie să se ridice în picioare pentru tine”, Kylie devine în mașina ei și conduce ceea ce Se pare ca un milion de mile departare de locul ei de muncă babysitting. Atunci când ea ajunge la casa impresionant, ea se întâlnește cu tatăl sau din Berkshire County, care o introduce la copii și dă-i un tur rapid de la locul. Ea este dat instrucțiuni pe la ce ora copii ar trebui să mănânce și a merge la culcare, apoi chiar inainte de a lasa sa mearga la petrecere, soția lui, care este un vice-principal sau ceva ia Kylie deoparte și îi spune că, “ea nu s-ar lăsa ei grija pentru ei, dar nu au avut de ales “. Și cu faptul că remarca încurajarea, părinții sunt oprite la o petrecere până la 1 am si Kylie trebuie să aibă grijă de copiii lor prețioase.

Ea merge înapoi jos pentru a ma uit la TV și apoi există un inel de la ușă din Berkshire County. Ea merge să răspundă și vede un copil într-un porc de Halloween masca afara. Ea deschide ușa și copilul nu spune nimic, dar Kylie cunosc afacerea și se duce înapoi în interior pentru a obține unele bomboane pentru acest copil ciudat. După hapsân o mână de bomboane, ea se întoarce la ușă și vede că copilul ca susținută câțiva pași, așa că merge în afara de a pune bomboane în sac. Cu toate acestea o dată în afara din filmul Berkshire County, o altă persoană într-o mască de porc încearcă să-i apuca dar din fericire Kylie este prea rapid și face înapoi în casă și incuie usa. Oamenii de porc bang la ușă și încearcă să găsească o cale de, Kylie solicită poliția, dar i-au spus că, deoarece ea este atât de departe că va dura ceva timp pentru a ajunge acolo. Sub asediu și îngrozit, poate Kylie salva ea și copiii de la aceste persoane de porc oribile înainte poliția sosesc sau sunt ele prinse și slănină lor fierte din Berkshire County?