Beowulf: Return to the Shieldlands (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: James Dormer
Actori: Kieran Bew, Joanne Whalley, Ed Speleers
Anul: 2016
IMDB: 5.8
Gen: Actiune, Aventura, Drama, Seriale Online


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Beowulf: Return to the Shieldlands SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:


Sinopsis Beowulf: Return to the Shieldlands

Plasat în Scandinavia. Beowulf, un iubit erou al geților, vine în ajutorul lui Hrothgar, regele danezilor, a cărui sală a tronurilor se află sub atacurile monstrului Grendel.

Beowulf se întoarce în locurile unde s-a născut, la Herot, pentru a face pace cu trecutul său și a găsi o comunitate din care să facă parte, căci e ultimul de felul său. Acuzat pe nedrept de crimă, el pornește în căutarea adevăratului făptaș și devine astfel un erou. Asupra căruia va cădea responsabilitatea de a menține ordinea în Herot. Capabil de a schimba lumea prin acțiunile sale. Beowulf are o voință puternică, dar și un caracter complicat.


Trailer Beowulf: Return to the Shieldlands


Review Beowulf: Return to the Shieldlands

Când am văzut Beowulf în listări TV, am sperat imediat că o dramă decentă a fost creată, bazată pe poemul istoric, și a produs la un standard ridicat. Am fost repede dezamăgit.

Deși povestea se bazează foarte vag pe vechiul poem englez despre un monstru scandinav terorizarea un rege danez, care este destul de mult în cazul în care se termină similitudine. Vi se introduc foarte repede la trolii CGI care lucrează în sat un om în loc de boi, de cotitură o roată. Este în acest moment iti dai seama de înclinația este spre drama mai departe tărâmul fanteziei decât drama tărâm istoric.

În ceea ce privește personajele, ele sunt mai degrabă un clișeu și lipsit de adâncime. Seturile de piese sunt OK în și în altele arata ca piese set fantezie ieftine. De asemenea, ele par inconsistente ca mari sali cu porți de relief din bronz turnate sunt puțin probabil să fie produsul unui sat de 20 de persoane. Grandoarea unora dintre clădiri este departe de nașpa cu mărimea populației și orice aparență de industrie sau agricultură.

Turnare, și a aruncat diversitatea – în câteva minute pe care sunt introduse caractere care sunt în mod evident indian din Asia, și, de asemenea negru (african). Există destul de puține personaje cu diverse origini etnice. Din nou, dacă te-ai aștepta ceva asemănător cu fantastic “vikingi”, sau chiar producțiile Stars, cum ar fi “Spartacus uita it.There este nici o încercare de realism istoric, cultural, geografic sau ca un fundal pentru acest spectacol.