Belly of the Bulldog (2015) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Tank 432
Regia: Nick Gillespie
Actori: Rupert Evans, Steve Garry, Deirdre Mullins
An: 2015
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Belly of the Bulldog


Review Belly of the Bulldog

Într-o zonă de război necunoscut cândva în viitor, un grup mic este de a aduce doi deținuți cu glugă înapoi la sediul central. Dar au venit sub foc: căciular (Michael Smiley) este accidentat, comandant Smith (Gordon Kennedy) își pierde răbdarea. Cercetași Gantz (Steve Garry) și Evans (Tom Meeten) sunt în căutarea în jos la Reeves (Rupert Evans). Si corspwoman Karlsson (Deirdre Mullins) este distribuirea de droguri pentru a păstra oamenii nivelată la fel de mult ca și care se ocupă cu leziuni.

Nu există arme biologice în joc, o tânără fată (Alex Rose martie), găsit într-un container de marfă. Iar singura cale de evacuare duce la un câmp deschis cu un rezervor de Bulldog rupt în jos, în mijloc. Care devine capacul de supraviețuitori, dar cu excepția cazului în care se pot obține lucrul în mișcare …

Ei bine, atunci ei vor fi blocat într-un spațiu închis, obtinerea pe nervi reciproc si latra unul la altul. Dar un fel de într-un model de exploatație până la ceva, fie se întâmplă în afara sau în situația în interiorul vine la fierbere. Si în timp ce cel puțin unul dintre cei doi în cele din urmă se întâmplă, este un downshift dur.

Filmul merge de la a fi pe fugă, poking în acest scenariu în cazul în care se poate întâmpla tot felul de lucruri, și aflându-se la gâtul celuilalt de a fi doar la gâtul celuilalt. Si pentru o anumită bucată a publicului, care nu este neapărat cea mai interesantă parte a filmului. O afacere bună de celelalte lucruri devine împins deoparte până la un punct culminant, care nu este neapărat modul cel mai satisfacatoare pentru a le rezolva.