Belgica (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Felix van Groeningen
Actori: Stef Aerts, Tom Vermeir, Stefaan De Winter
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Belgica

Jo şi Franck sunt fraţi de sânge şi, cum se întâmplă în majoritatea din familii, sunt extrem de diferiţi. Jo este celibatar, pasionat de muzică şi tocmai şi-a deschis propriul bar la Gand, pe care l-a numit Belgica. Franck, un tată de familie responsabil duce o viaţă organizată, fără surprize. Într-o zi, Jo îi propune lui Franck să i se alăture, să îl ajute să îşi facă barul cunoscut. În câteva săptămâni, cu ajutorul celor doi, Belgica devine cel mai popular bar din oraş. Curând, soţia lui Franck nu îşi mai recunoaşte soţul, atât este de schimbat.


Trailer Belgica


Review Belgica

În timp ce eu n-am văzut lucrările anterioare de la belgian / olandez cineastului Felix van Groeningen, ultimul al carui film, “Broken Circle Defalcarea”, a primit o nominalizare la Oscar, există o textură destul de bogat în noul său film, “Belgica”, cu adevărat pentru Marvel la ambarcațiuni și povestiri. Un programator festival a introdus acest film, una dintre selecții de deschidere de noapte Sundance, cu următoarea declarație: “În ultimii ani, am fost încercarea de a obține categoria Dramatic Mondială ca top-tier noastră din SUA dramatic acest an, datorită în. parte la acest film, cred că am ajuns în cele din urmă acest lucru. ”

Titlul vine de la bar, în care are loc filmul. Doi frați vin împreună pentru a extinde ceea ce a fost anterior un bar gaură în perete într-o destinație complet cu privire la o remodela masiv. După cum versiunea lor de vis a Belgica vine sa dea roade, asa ca straturi de conflict care apar odată cu creșterea masivă a adăugat: probleme cu noi mulțimi, femei, droguri, precum și diferențele de opinie cu privire la viitorul barului. Standout este fotografia, care utilizează o largă varietate de motive și teme pentru a afișa ceartă pe care cei doi frați se confruntă.