Before I Wake (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Flanagan
Actori: Jacob Tremblay, Kate Bosworth, Thomas Jane
Anul: 2016
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Before I Wake

Cody, un baietel in varsta de opt ani, si-a pierdut mama de la o varsta frageda. A fost plasat in numeroase centre de plasament si nici o familie nu pare dispusa sa il adopte. Mark si Jessie inca incearca sa isi revina in urma mortii tragice a fiului lor, de-o varsta cu Cody. Decid sa il adopte, par sa formeze familia perfecta. Problema este ca baiatul refuza sa doarma. Jessie si Mark pun aceasta aversiune fata de dormit pe seama vietii sale instabile de pana acum. Insa, cand lucrurile devin si mai grave, decid sa afle ce se ascunde in spatele acestei aversiuni.


Trailer Before I Wake


Review Before I Wake

Before I Wake a fost inițial trebuia să elibereze această dată, anul trecut. Apoi compania de producție luat în stare de faliment și se păstrează împingând eliberarea. Ea încă nu a lansat în SUA și U.K. Este o decizie înțeleaptă din partea producătorilor, deoarece le-am dat seama că nu au exact un produs care va schimba soarta în bine. Faptul că un film – unul care a luat nici o eliberare în S.U.A. și Regatul Unit – este izolat eliberarea de limba engleză în India. Această vineri vorbește de la sine. Unu, este un film destul de rău; și doi, reflectă standardele noastre incredibil de mici ca un public-merge film. Mai ales că distribuitorii alege Înainte de a trezi un teatru de presă aici peste Bucura-te! Cezar, Steve Jobs sau Macbeth.

Revenind la filmul în sine; bine, ce zici de asta cu adevărat? Pentru a începe cu. Este echivalentul de groază a unui Nicholas Sparks avansat-roman-rom-com. Cu cât mai mult încercați cu sinceritate să se angajeze cu filmul – anularea noțiunilor preconcepute – cu atât mai mult. Se pare ferm în rezoluția sa absolută spre îmbrățișând muțenie. Nu te temi forțele supranaturale la locul de muncă în film. Dar faptul că poate o persoană stupider de timp sa terminat.

Este nevoie de oricum un film de groază pentru a avea ceva special pentru a face să mă simt cu adevărat implicat. O modalitate de a merge despre el este să-l păstrați psihologic în cazul în care publicul este incert dacă evenimentele din film se intampla pentru real sau este tot în capul personajelor.