Bătrânul de 100 de ani – The 100-Year-Old Man (2013) film online subtitrat

Regia: Felix Herngren
Actori: Alan Ford, Kerry Shale, Jens Hultén, Philip Rosch, Robert Gustafsson
Anul: 2013
Gen: Aventura, Comedie
Durata: 114 minute
IMDB: 7.1/10 din 6451 voturi

loading...

Ca și “Englezul care a mers pe un deal, dar a coborât un munte” și “un porumbel se așeză pe un Branch Reflectând asupra existenței,” Felix Herngren lui “100-Year-Old Man care a urcat pe fereastră și a dispărut” vede potentialul capricios într-un titlu-haiku ca. Și totuși, filmul Bătrânul de 100 de ani care acest ireverențioasă și frecvent scandalos seriocomedy suedeză majoritatea seamănă cu următorul se Robert Zemeckis “Forrest Gump”, fiind contul decenii-spanning de a-nu-total centenar, acesta exploatează l-au pus în centrul evenimentelor din lume. Deoarece decembrie 2013 la lansarea sa internă, filmul Bătrânul de 100 de ani a vandut mai mult de un milion de bilete din Suedia sa nativă, în cazul în care actorul principal, Robert Gustafsson a fost deja un star iubit, și a plecat să încânte tineri și bătrâni din întreaga lume sub diverse titluri Twee. Sosesc târziu la țărmurile americane, pic kooky ar trebui să fie o Arthouse binevenit contra-programator pentru cei îngrijorați de importurile străine grele.

Comparațiile “Forrest Gump” sunt destul de superficiale, desigur, deși premisa de bază – un caracter condus-budinca care împiedică obliviously în momente de importanță epic, schimbarea de multe ori cursul istoriei în procesul de – este aproximativ la fel. În timp ce Gump dat mâna cu președinții și a luptat în Vietnam, omologul său Scandi avea un impact mai mare, nominalizeze în Războiul Civil Spaniol si vanzarea de secrete nucleare pentru a sovieticilor. De asemenea, ca Gump, povestea lui provine de la un bestseller îngrozitoare, transformat într-o experiență bigscreen inteligent și bine crowdpleasing.

Prestate practic inexpresiv sub un strat gros de machiaj protetice, Gustafsson joacă Allan Karlsson, un explozibil entuziast pe tot parcursul vieții, care refuză să sărbătorească ziua de nastere 100 de ani. Limitat la casa de pensii, după o cascadorie pirotehnice nu merge bine la domiciliu (prima gluma filmului, care implică răzbune pe o vulpe, scoruri de departe cel mai mare râde sale), Allan se simte sigur că aventurile vieții sale nu sunt peste destul de încă, și are dreptate . Deși flashback-uri dezvăluie el să fi experimentat mult mai mult decât omul mediu, rezultate fereastră de evacuare Allan lui într-o secvență la fel de supraîncărcat de evenimente în care a mosteneste o valiză plină de pradă, numai să se confrunte cu o bandă de motocicliști periculos, un mafiot furios și o necinstiți elefant in filmul Bătrânul de 100 de ani.