Batman The Killing Joke (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sam Liu
Actori: Kevin Conroy, Mark Hamill, Tara Strong
An: 2016
Gen: Animatie, Actiune, Crima
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Batman The Killing Joke

Batman: The Killing Joke, următorul film de animaţie creat de DC, a avut nevoie de adăugiri conţinând elemente de poveste din romanul grafic original (1988).

ComicBook îl citează pe Bruce Timm, producătorul executiv al animaţiei, care a declarat că nu există suficient material pentru a turna un film în întregime doar cu Batman: The Killing Joke.


Trailer Batman The Killing Joke


Review Batman The Killing Joke

“În comparaţie cu alte proiecte [The Dark Knight Returns Part 1 & Part 2], The Killing Joke nu este suficient de lung pentru a face un film întreg pe baza lui. De aceea, a trebuit să adăugăm o serie de elemente de poveste (…) şi cred că am găsit o soluţie foarte bună”, a spus Timm.

Premiera noii animaţii va avea loc în iulie, în cadrul evenimentului San Diego Comic-Con.

Cei de la DC Entertainment au ţinut ascunse detaliile “picante” legate de această animaţie. Deşi nu mai e mult timp până la premieră, în momentul de faţă nu ştim exact dacă Mark Hamill va fi vocea lui The Joker.


MARK HAMILL vocea lui Joker

Pentru fanii Batman: The Animated Series și ai jocurilor din seria Arkham. Există două staruri când vine vorba de actorii care împrumută vocea personajelor. Mark Hamill (The Joker) și Kevin Conroy (Batman). Ei bine, cei doi vor fi prinși din nou în horă la lumina lunii, în animația bazată pe romanul grafic „The Killing Joke”.

Zvonuri despre implicarea lui Mark Hamill în proiect au circulat încă de anul trecut. Când filmul animat a fost anunțat oficial la San Diego Comic Con. Ei bine, acum a venit și confirmarea, via Comic Book Resources (CBR).

„Am avut privilegiul de a fi vocea lui Batman timp de peste două decenii, iar o parte din momentele mele favorite petrecute în cabina de înregistrare au fost alături de Mark Hamill,” a declarat Conroy. „Munca cu Mark mă determină mereu să fiu un actor mai bun. Sunt entuziasmat că amândoi am revenit pentru a da viață acestor personaje într-una din cele mai apreciate povești cu Batman și Joker a tuturor timpurilor.”