Batman se întoarce – Batman Returns (1992) film online subtitrat

Regia: Tim Burton
Actori: Anna Katarina, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Michael Gough, Michael Keaton, Danny DeVito
Anul: 1992
Gen: Actiune
Durata: 126 minute
IMDB: 7.0/10 din 131240 voturi

loading...

“Batman se întoarce – Batman Returns”, filmul lui Tim Burton chiar mai mult decât originalul “Batman”, este un, film întunecat clocit, umplut cu durere și teamă, răni purulente copilăriei și resentimente adulți. Este, de asemenea un film cel mai interesant, mare să se uite la, distractiv pentru a vorbi despre. Nu există nici o îndoială, Burton este un director talentat, dar e regizorul potrivit pentru Batman? Filmul Batman se întoarce – Batman Returns se deschide în cruzime și de rușine, ca parintii unui copil deformat l-au pus în bassinet lui și fixați-l în râu pe o răceală, zăpadă noaptea de Crăciun. Ambarcațiunea fragilă mic plutește în aval și în canalizare din Gotham City, în cazul în care copilul este salvat și crescut de pinguini care se întâmplă din fericire să trăiască acolo.

Ajungând la maturitate, mâinile, cum ar fi gheare homar, pinguinul (Danny DeVito) învață despre lumea umană de peering prin intermediul grilaje de canalizare. Sufletul arde cu necesitatea de a descoperi cine erau părinții lui, și de ce l-au tratat atât de meschin.

În altă parte în Gotham, primarul (Michael Murphy) prezidează municipal iluminat pomul de Crăciun, înainte de mulțimile rece sub cerul ursuz. El se alătură magnatul Vile Max Shreck (Christopher Walken), care are un sistem de a construi o centrală electrică care va drena orașul energia. Secretara sa browbeaten (Michelle Pfeiffer), ucis după ea descoperă schema, este lins înapoi la viață de pisici alee și promite răzbunare, de cusut se un skintight, costum fetisist și aventura în noapte ca Catwoman.

Între timp, în Pestera Liliecilor sub conacul său sumbru, Batman (Michael Keaton) se gandeste indiferent de nevoile profunde a dus la propria sa existență aparte.

Chiar și în zilele în care Batman se întoarce – Batman Returns trăit în cărți de benzi desenate, lumea lui a fost un pic mai inchisa decat, sa zicem, a lui Superman. Nu a fost o nuanță de film noir, în Gotham City, în contrast cu optimismul 1930 deco din Metropolis Superman lui. The Dark Knight, un roman grafic care a inspirat filmele Batman, a fost inchisa inca, iar acum Burton ia-l până la capăt – intr-un film stabilit în mare parte pe timp de noapte, fotografiat pe seturi frigorifice, astfel încât actorii arata, uneori, ca în cazul în care ar fi mai degrabă au o cană de ciocolată caldă decât toată pasiunea și bogăție în oraș.

Terenul nu relaxați-vă exact ca o masina bine spiralat. Veniturile din film Batman se întoarce – Batman Returns se potrivește și începe, de la o dramă puțin la altul, deoarece asocierilor Penguin out de bântuie sale subterane, și un război de circulație ziar duce la sperie povești despre presupusele crimele sale.

Răul Max Shreck direcționează între timp acoliții săi într-o conspirație pentru a oferi Gotham in propriile maini megalomane, și Murphy, ca primarul în exercițiu, blathers ca o non-entitate ineficient, în timp ce Penguin monteaza o campanie împotriva lui.

Batman se întoarce – Batman Returns este chemat de Batsignal la partea de Poliție, comisarul Gordon (Pat Hingle), pentru a se lupta împotriva valul criminalității. Și pe runde sale nocturne, a centrat trasee cu Catwoman, a căror gheare pot desena sânge, și care este la fel de calificat ca Batman în alpinism clădiri înalte, swinging prin aer, și angajarea artele marțiale. Îmbrăcați în costumele lor fetișiste, ei ar face, evident, o pereche ideală – ceva care se întâmplă pentru a le face mai treptat decât o face pentru noi. Câteva momente erotice împreună sunt, din păcate, atât de incompletă și nesatisfăcătoare arata ca și cum ar fi fost împodobite ar pentru PG-13.