Batman Instincte Animalice – Batman Unlimited: Animal Instincts (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Animatie, Aventura
Scenariu: Butch Lukic
IMDB Rating: n/a
Regizor(i): Butch Lukic
Actori: Chris Diamantopoulos, Roger Craig Smith, Travis Willingham

loading...

Batman Instincte Animalice: Când Gotham este afectat de crime ciudate comise de un grup de raufacatori cunoscut sub numele de Animilitia (Silverback, Cheetah, Killer Croc și Man-Bat), Batman trebuie să faca un salt în acțiune și sa investigeze evenimentele. Aceste personaje negative vor fi o nouă provocare pentru Batman, care trebuie să găsească o modalitate de a aduce în fața justiției pe răufăcători. Ar putea fi faptul că Animilitia sunt de lucru cu Oswald Cobblepot, alias Penguin? În cele din urmă, Batman își va uni forțele cu Flash, Green Arrow, Nightwing și Red Robin pentru a depăși acesti răufăcători.
Batman Instincte Animalice: Warner Bros. Home Entertainment si Animatie DC continua sa ofere fanilor noi aventuri cu supereroi DC cu Batman Unlimited: Animal Instincts, un film care nu pare a fi conectat la animate povești universul comune se spune în caracteristici cum ar fi Justice League Tronul de Atlantida și Batman vs. Robin. În schimb, instincte animale va ajuta sa porneasca o linie Batman Instincte Animalice: de filme de animație, scurtmetraje animate digitale gratuite, precum și mărfuri (o linie de jucărie Mattel), ca parte a DC / lui WB nou sinergie jucărie / animație. Ca este, probabil, clar de la vizionarea trailer de mai sus, această nouă afacere (care include, de asemenea, o viitoare „DC Super Prieteni” linia) este orientată mai mult spre copii mici, spre deosebire de caracteristicile animate mai mature le-am văzut în ultimul timp (ex: Assault on Arkham).
Știi, nu e într-adevăr nici o diferență în caracterul – Batman Batman. Doar că eu cred, în ceea ce privește modul în care ne prezentăm acest tip de univers, e doar ceea ce face mult mai accesibil pentru familiile în ansamblul lor. Batman Instincte Animalice: Deci nu e doar pentru adulți, nu doar pentru adolescenți, poate, nu de a le exclude, dar suntem noi devin o oportunitate de a fel de a juca în jurul cu universul și să introducă un public mai tânăr de Batman.