Batman Bad Blood (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jay Oliva
Scenariu: J.M. DeMatteis, Grant Morrison
Actori: Jason O’Mara, Yvonne Strahovski, Stuart Allan
Anul: 2016
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Batman Bad Blood

În timp ce pe o patrulă de rutină a Gotham City, Batman (Jason O’Mara) întâlnește un personaj negativ misterios nou cunoscut sub numele de Heretic (Travis Willingham). Cu toate acestea în timpul investigației sale acestui nou rău, Batman dispare și Batwoman (Yvonne Strahovski). Un nou plus față de copac Bat, a fost ultimul să-l vadă în viață.

Din cauza absenței lui Batman, Gotham aruncă în haos și Alfred este forțat rechemare atât pe Damian (Stuart Allan). Si Nightwing (Sean Maher). În scopul de a umple golul de lilieci și a restabili ordinea de a Gotham. Nightwing trebuie să poarte Mantel lui Bruce. În plus față de a fi temporar Batman. Dick nu trebuie să rezolve numai misterul dispariției fostului său mentor. Dar să păstreze crima lui cohorte de familie de luptă împreună.

Cu toate că Batman a fost destul de absent pe tot parcursul acestui film, m-am bucurat pe deplin noul registrul de luptători de crimă adăugat în listă. Așa cum mulți dintre noi știu, universul vast al lui Batman este în continuă evoluție, precum și extinderea și Jay Oliva ne prezinta maiestrie cu un univers periculos, descurajatoare, care necesită mai mult, atunci doar prezența lui Batman.

Acestea fiind spuse, ar fi frumos pentru a vedea un viitor film Batman, care centralizează în primul rând doar pe Batman. O zonă mare de a se concentra asupra unui astfel de proiect ar fi atmosfera Arkham portretizat în jocurile video. În cele din urmă, povestea, animație și muzica lui Batman: Bad Blood a făcut acest film animat Bat un excelent plus la seria de film de animație DC.


Trailer Batman Bad Blood