Batman atac la Arkham – Batman Assault on Arkham (2014) Online Subtitrat


Regia: Jay Oliva, Ethan Spaulding
Actori: Kevin Conroy, Neal McDonough, Hynden Walch
An: 2014
Gen: Animatie, Actiune, Crima
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...


Review Batman atac la Arkham – Batman Assault on Arkham (2014)

Gotham se află într-un mare pericol atunci când guvernul adună un grup de răufăcători, cu numele de cod Suicide Squad, și îi obligă să intre în azilul Arkham ca să recupereze o informație top secretă furată de Riddler. Lucrurile se înrăutățesc atunci când unul dintre membrii grupului îl eliberează pe Joker care vrea să distrugă azilul și orașul Gotham. Batman trebuie să-și folosească inteligența și puterea ca să împiedice planurile lui Joker.

Batman este un adevărat rău; Joker-ul este un joc total; Harley Quinn este fierbinte. De ce mai ai nevoie? Nu; dar în serios; Aussault pe Arkham a făcut multe lucruri corecte; personajele sunt distractive (în special Boomerang; care este cea mai mare amuzament comic în acest film Batman Assault on Arkham online subtitrat; Joker și; desigur; Quinn); acțiunea este destul de minunată și s- Lineri; de asemenea.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult in Batman atac la Arkham online subtitrat a fost stilul foarte matur al filmului; sângele este vărsat; capetele sunt suflate și dinții sunt perforați; dar nimic nu este niciodată total peste vârf (așa cum mulți au spus deja că este foarte surprinzător Assault pe Arkham a fost evaluat PG -13 și nu R).

Summary
Review Date
Reviewed Item
Batman Assault on Arkham (2014)
Author Rating
51star1star1star1star1star

Comentarii: