Bătălia anului – Battle of the Year (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Muzicale
Producator(i): Brin Hill, Chris Parker
IMDB: 4.9
Regia: Benson Lee
Actori: Josh Peck, Chris Brown, Josh Holloway

loading...

Având personaje bine conturate şi secvenţe vibrante de dans, Battle of the Year are loc în lumea B-boying – dansul urban cunoscut mai degrabă sub numele de “breakdancing”. Imagini de neuitat constituie cadrul în care se derulează poveştile personale ale membrilor unei trupe de dans americane, care se luptă, însufleţiţi de sprijinul puternicului lor antrenor (Josh Holloway), să-şi împlinească visele, în ciuda faptului că sunt prost înţeleşi de societate şi chiar de familiile lor.

Aceste poveşti ajung la apogeu în Franţa, unde abilităţile lor sunt puse la grea încercare: finala concursului “Bătălia anului”, în care se confruntă trupe din 18 state, care se luptă pentru titlul de “campioană mondială”. Filmul Battle of the Year prezintă evoluţii electrizante de dans şi demonstraţii uimitoare de forţă şi graţie, arătând cum a evoluat un dans de pe străzile New York-ului devenind o formă înălţătoare de artă pentru o bună parte a generaţiei tinere de pe glob.

Fostul “Lost” stea Josh Holloway joacă Jason Blake, un antrenor ex-baschet care devine alcoolic după ce soția și fiul său să moară într-un accident de masina, apoi acceptă o ofertă de muncă de la fosta dansatoare b-boy transformat hip-hop mogul Dante (Laz Alonso). In Battle of the Year, Dante vrea Jason a instrui o echipa de breakdancers pentru a concura în Bătălia anuală a concursului Anului. El trage echipa originală lui Dante si monteaza o nouă piscină de dansatori talentati cu “GI Joe” porecle -esque: Nu Knock, Rooster (rapper Chris Brown), Rebel, Sniper, Bambino.

La începutul Battle of the Year, grupul lui Dante este un grup de cifre băț forgettable; până la sfârșitul filmului, este un grup omogenizat de cifre băț. Toate studiile care se confruntă împreună sunt conservate, și sunt rezolvate cu ușurință, deoarece ei nu te dezvoltat. Stacy (Caity Lotz), coregraf al grupului, creează tensiune sexuală atunci când ea apare, apoi ia-l cu ea, atunci când ea dispare din film. Rooster Brown are o rivalitate mare care devine frumos rezolvate, după care el dispare convenabil, de asemenea. Și care-i treaba cu Franklyn (Josh Peck), antrenor asistent lui Jason, si un tip a cărui caracteristică doar a distinge este evreu-ness? Fisurile de film Battle of the Year de câteva glume despre acest anticipate din-aparent, noi evreii sunt “dezbrăcat de swag nostru la tăierea împrejur” -dar aceasta, de asemenea, este scăzut. Poate inevitabil-a-Video Direct sequel va cuprinde o Breakdancer Narcotice de varsta mijlocie care face pace cu o Breakdancer-oală de-a face, un Breakdancer feministă militantă care se găsește un Breakdancer iubit frumos, și o Breakdancer budist conflict care atinge Breakdancer Nirvana, apoi dispare.

Coregrafia poate fi sofisticat, dar e greu de apreciat deoarece secvențele de dans sunt indiferent acoperite cu mai multe camere, mai degrabă decât gânditor regizat. Nici unul dintre dansatori stele într-adevăr ajunge să-și arate, în mod individual sau ca un grup, pentru că împușcat mediu în timpul acestor spectacole durează circa 1,5 secunde. Incapacitatea de a prezenta filmul Battle of the Year cel mai mare activ sa, harul și controlul dansatori sale, nu reușește cel mai vizibil. Dacă ar fi făcut chiar de ei în acest fel o, s-ar putea alte neajunsuri sale nu au contat. Pentru a pus-o în Clichénese, singura limbă “Battle of the Year” știe, inimile creatorilor pur si simplu nu au fost în acest lucru din Battle of the Year.