Bastard (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Powell Robinson, Patrick Robert Young
Actori: Rebekah Kennedy, Ellis Greer, Dan Creed
An: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Bastard

Bastard un film de groaza in regia lui Powell Robinson si Patrik Robert Yung,care, de asemenea, actioneaza si ca scenarist. Filmul Bastard spune povestea a cinci persoane care nu se cunosc intre ele, care cuprind un criminalul in serie proaspat casatorit un ofiter de politie care a comis suicid iar cei doi barbati care au scapat. Toti cei cinci suspecti si victimele lor trebuie sa lupte pentru viata lor atunci cand un criminal mascat se arata in fata lor, tocmai in zonele montane indepartate.


Trailer Bastard


Review Bastard

Filmul este ceea ce vrei dintr-un film de groază. Personal, îmi place să descopere filme care ar putea fi o zi un clasic de groază cult. Acesta este unul dintre ei!

Nu există răsturnări de situație, sperie, gore, sex, comedie și un pic de ironie laminate toate într-una singură. Ca cineva care a văzut mai mult decât corect mea de filmele de groaza rău, eu pot să vă spun cu siguranta acest lucru nu este unul dintre ele. Am plecat foarte mulțumit și chiar să se așeze din nou prin asta cu prietenii. Asta e genul de sentiment pe care ar trebui să vrea mers pe jos dintr-un film cu.

Acting este bun, foarte bun. Direcția a fost pe punctul. Scenele moarte au fost rapid, dar într-un fel de rapid TCM, care a făcut să pară un pic mai realist. Personajele nu sunt toate una adolescenti dimensionale pe care le rădăcină pentru a obține ucis.

Tocmai am spus, da filmului o șansă. Nu este o capodoperă, dar acesta nu este menit să fie. Este menit să fie distractiv și în cazul în care ideea ta de distracție se uită la o groază bun, care poate bate joc de la sine, cu tine, atunci ai gasit scutura dupa-amiaza!