Basmele copilariei – Black Beauty DUBLAT OnlineUna dintre cele mai iubite povesti despre animale care au existat vreodata. Este povestea lui Black Beauty, un impresionant cal negru.

A fost odata ca niciodata o familie instarita care era binecuvantata cu doi copii frumosi si ascultatori, un baiat si o fetita. Insa bucuria lor a fost umbrita de umbra neagra a mortii care a rapit-o prea de timpuriu pe scumpa lor mama si sotie. Fetita a fost cea care a suferit cel mai mult pentru ca mama era sufletul ei si singura mangaiere. Tatal ei nu stia ce sa mai faca ca sa o scoata din starea aceasta tulburatoare. Atunci s-a gandit ca un cal i-ar face mult bine si i-ar fi prieten si mangaiere pana cand sufletul ei avea sa se vindece complet.

Tocmai cand micuta isi serba ziua de nastere tatal ii cumpara un dar deosebit, un cal pur sange. Micuta este tare emotionata nestiind care este surpriza, insa de cum a vazut calul s-a lipit pe data de el si i-a pus numele Black Beauty. In grajdul unde avea sa stea Black Beauty era un ingrijitor foarte lenes si rau. Insa calul isi face repede prieteni pentru ca acolo era o frumoasa iapa pe nume Ginger si un ponei pe nume Picioare Sprintene. In felul acesta avea si el companie si putea sa mai schimbe cateva vorbe intre ei.

Fiecare cal avea povestea lui nefericita unde au avut stapani care i-au batut si i-au pus la munci grele. Insa acum sunt fericiti pentru ca au un stapan care ii iubeste si doi copii buni. Intr-o zi stapanul Gordon a hotarat ca Black Beauty sa fie inhamat la trasura ca sa vada cat de bun este.