Barefoot (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Stephen Zotnowski
IMDB: 6.6
Regia: Andrew Fleming
Actori: Evan Rachel Wood, J.K. Simmons, Scott Speedman

In Barefoot, desigur, ar fi mult mai sensibil decât ne așteptam să credem că Speedman este Jay, un ne’er-do-bine, GQ-capac-frumos fiul unui bogat familie din New Orleans. El se presupune a fi un fel de netrebnici La-la-teren care abandonează o blondă anonim în patul lui, cu plenare o Adios, capete la un club de striptease, unde este, a declarat el a dat beat o dans în poală la un tip rusesc nefericit cu o noapte înainte și apoi ambles pe la o pista de curse de a pierde bani nu are.

loading...

Apoi in Barefoot, el a topuri ziua lui de atacarea unui asasin la un cazino, unde îi datorează mii de oameni la un Mr. Big și, fiind în perioada de probă pentru o litanie de infracțiuni, devine pentru a servi etaje timp colector la un spital de boli mintale.

Toate acestea ar fi putut fi oarecum plauzibilă-și watchable-dacă Speedman a dat impresia că Jay bucurat chiar și cea mai mică pic de bucurie din stilul său de viață hedonist. În schimb, el este pur și simplu trece prin moțiuni rău-băiat să-i pedepsească probabil sa dezaprobatoare tati acasă, in Barefoot, trăind până la așteptările sale în timp ce făcându-l să fum în brocart-și-împodobit-bougainvillea conacul lui.

Cel puțin văzând un tratament mult mai vechi Williams ca papa sa nu-așa-mândru serveste ca un memento de trezire care versiunea de film a “Hair” a fost acum 35 de ani lungi.

Cu Jay nevoie de bani pentru a achita datoriile de jocuri de noroc, el decide să participe la nunta fratelui său, astfel el poate lovi la tatăl său pentru bani. Problema este, el trebuie să dovedească că a stabilit și ce modalitate mai bună decât de manifestare sus cu o prietena de echilibru pe braț.

Aceasta este în cazul în care vine de lemn in filmul Barefoot. Ea este Daisy, un pacient poate schizofrenic care are o stralucire de Jay și îl urmează afară din spital ca un cățeluș rătăcit. Un catelus fara stapan care nu-i place de pantofi. Prin urmare, titlul filmului. În ceea ce pentru ce numele personajelor par a fi aluzii la “The Great Gatsby”, ghici va fi la fel de bun ca al meu.

Voilà, problema prietena fals rezolvată. Salvați pentru faptul că Daisy a ucis presupune mama ei, care ținea loc de relaxare la domiciliu pentru cea mai mare din viata ei si numai ia permis sa ma uit la VH1 (în cazul în care ea a învățat să danseze), TV Land (ea știe oamenii sunt uneori numit Beaver) și CMT (nici un semn de cunoștințe muzica country, cu toate acestea).

Pentru a încheia in Barefoot, ea este jucat de fostul stoarce Marilyn Manson, The hellion adolescent din “Treisprezece”.

Indiferent Barefoot. Daisy este un fel de adorabil nebun pe care le găsiți doar în filme. Tipul care pare mai mult un copil floare eliberat pe universul, oferind bucurie nevinovat și iluminarea soare la tot ce intalneste. Ca o versiune de sex feminin a Dustin Hoffman în “Rain Man” sau Peter Sellers în “a fi acolo” în cazul în care a purtat haine sexy-școlăriță care Jay a împrumutat de la un stripper, Daisy luminează starea de spirit tuturor. Chiar dacă ea a intra in panica într-o baie aeriană și strigă la cât de tare se bufeuri isteric (OK, care, uneori, mă sperie, de asemenea) și mănâncă fiecare pachet de arahide ea poate obține mâinile prețioase pe.

După anunțarea de unul din Barefootși de toate în modul cel mai adorabil neconvingătoare că este o asistentă medicală, o acoperire proiectat de Jay-Daisy se stabilește în la o pre-nunta petrecere elaborate. În ciuda faptului că ea adulmecă aperitiv pateu și se tare că miroase a Fancy Sărbătoarea mâncare de pisici, toată lumea este pur și simplu încântat de această creatură magică.