Barbie Printesa si Popstar – Barbie The Princess & the Popstar (2012) DUBLAT Online

Regia: Ezekiel Norton
Actori: Ashleigh Ball, Jennifer Waris, Kelly Sheridan, Jonathan Holmes, Lauren Lavoie, Allison Warnyca
Anul: 2012
Gen: Familie, Animatie, Dublate
Durata: 86 minute
IMDB: 5.6

loading...

In Barbie Printesa si Popstar este vara, Meribella, un regat magic, va avea de cinci aniversare sutime. Printesa Tori și surorile ei mai mici Meredith și Trevi sunt foarte ocupat, având pentru a participa la ceremonii și mingi, și să fie întotdeauna gata și adecvată. Printese cred că este greu de lucru. Ori de câte ori au ocazia, ei se strecoare departe și să se joace împreună. Înainte de cinci aniversare sutime Meribella lui, printese trebuie să întâmpine vizitatorii regale, care vin la Meribella pentru ocazie. Tori vrea ea ar putea avea o viață interesantă, plină de muzică cum ar fi popstar ei favorit, Keira. Ea dorește ea ar putea urmări Keira efectuarea langa Palatul ei.

Keira, o lume celebru cântăreț, compozitor, este pe lista de invitați și va efectua la festival pentru cinci aniversare sutime Meribella de. Keira se bucură de Touring, salut fanii și având concerte extravagante, spectaculoase. Cu toate acestea, ei lasă în cel mai scurt timp pentru a face ceea ce ea a fost pasionat de: scrierea de melodii.

Keira crede a fi o printesa ar fi minunat. A doua zi, membri ai curții regale sunt invitați la palat, în Meribella pentru a satisface familiei regale. Ducesă Amelia, mătușa strict lui Tori, interzice Tori sa ma uit la concert Keira, atunci când ea a fost trebuia să fie salut oaspeții. Când Keira ajunge la palat pentru festival, ea întâlnește Tori. Ei devin instantaneu prieteni, și animalul lor de companie câini Vanessa și Riff, in animatia “Barbie Printesa si Popstar”, de asemenea. Tori oferă Keira un tur al Palatului și așa au început glumesc despre locurile de tranzacționare. Keira spune Tori cum a dorește să fie o prințesă și purta o tiară ca ea. Tori oferă Keira diadema ei să-l încercați pe. Keira scoate microfonul magie și magic transforma hainele ei într-o rochie și Tori prezinta apoi perie ei magică la Keira. Tori foloseste peria ei de magie, așa că-l folosește pentru a transforma părul într-o coafura diferit. Ei își dau seama atunci că se uita doar la fel.