Barbie Povestea unei sirene – Barbie in a Mermaid Tale (2010) DUBLAT Online

Regia: Adam Wood
Scenariu: Elise Allen
Actori: Kelly Sheridan, Kathleen Barr, Tabitha St. Germain
Anul: 2010
Gen: Animatie, Familie, Fantezie, Dublate
IMDB: 6.0

loading...

In “Barbie Povestea unei sirene”, Merliah Summers este un surfer pasionat în Malibu. În timp ce participa la un concurs de surfing, Merliah pierde concentrare, atunci când părul ei dungi roz spontan, și sterge. În timp ce subacvatice, ea descoperă că ea poate respira in apa, si este abordat de roz-violet delfin pe nume Zuma, care vrea să vorbească cu ea. Merliah spune Break, bunicul ei, care a avut loc. Break explică faptul că mama Merliah este o sirenă, și că Merliah fost dat Break ca un copil pentru a ridica, deoarece ea a fost născut cu picioarele. Merliah nu-l crede și se duce la prietenii ei Fallon și Hadley, spunându-le povestea.

Zuma pare să fete, care să confirme că Merliah este pe jumătate-sirena in animatia “Barbie Povestea unei sirene”. Zuma explică Merliah că mama ei este Calissa, regina anterioară a Regatului subacvatice de Oceana. Regina curent Oceana este Eris, sora Calissa, care este un tiran și a luat tronul, atunci când s-au Calissa ani lipsă devreme. Zuma speră că va pretinde dreptul de întâi născut Merliah ei și uzurpa Eris. Merliah refuză, și în furia ei aruncă colierul Fusese purta deoarece ea a fost un copil. Pandantiv distrus dezvaluie o imagine magică de Calissa, confirmând că ea este în viață. Merliah este de acord pentru a merge la Oceana în speranța că pot face din nou Calissa Merliah normal.

Cu Zuma ca ghid ei, Merliah ajunge în Oceana și îndeplinește prietenii sirena Zuma lui, Kayla și Xylie. Kayla și Xylie da Merliah o tinuta pentru a ascunde picioarele, și împreună au vizita destinele, trei sirene cu puteri profetice. Destinele spun Merliah că are nevoie de a colecta trei elemente, în scopul de a reuși în răsturnarea Eris: Ceresc pieptene, o Dreamfish și colier de protecție Eris “. Căutarea de grup pentru elementele, de asteptare, ocazional, Fallon și Hadley pentru ajutor cu cercetarea. Ei au găsit pieptenele Ceresc într-o peșteră subacvatică și Dreamfish în curenții Adenato.