Barbie in Princess Power (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Ezekiel Norton
Actori: Kelly Sheridan, Britt Irvin, Michael Kopsa
An: 2015
Gen: Animatie, Familie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Barbie in Princess Power

Într-o zi, după ce este sărutată de un fluture misterios, Kara află că a dobândit puteri magice prin care se poate transforma într-o supereroină.


Trailer Barbie in Princess Power


Review Barbie in Princess Power

Barbie ™ în Princess Power este primul film lansat Barbie la film (citește rezumatul la sfârșitul acestui post pentru mai multe detalii). In acest rol super-erou, Barbie cauta sa inspire fetele sa fie super ei înșiși într-un mod diferit decât binele tipic vs povești erou rău. Super Sparkle Barbie se concentreaza pe prietenie și munca în echipă pentru a depăși provocările.

“Nu trebuie să fie un super-erou pentru a face ceva extraordinar. Sărbătorind momentele de zi cu zi, toți putem realiza super-erou în noi “, a declarat Lori Pantel, Vice President, Global Brand Marketing pentru Barbie. Acest nou personaj este jucaus, are abilități extraordinare și își folosește puterile de iertare și prietenie pentru a învinge dușmanul.

Recunoscând și onorarea lucrurile uimitoare fete (și băieți) pot face este întotdeauna o mișcare pozitivă în cartea mea. Se deplasează departe de binele vs răul se concentreze și atrageți o rezoluție de durată este o interesantă să ia cu privire la fenomenele super-erou care consumă cultura pop, iar eu sunt curios să văd cum care joacă în film.

Stele Barbie ca Kara, o printesa moderna de zile, cu o viață de zi cu zi. Într-o zi, după ce a fost sarutat de un fluture magic, Kara curând descoperă că are super puteri uimitoare permițându-i să se transforme în Super Sparkle, secretul ei, de luptă împotriva criminalității alter ego-ul. Dar, varul ei gelos, de asemenea, prinde fluture și se transformă în Nemesis super-erou Kara, Dark Sparkle. Când ei descoperă că adevăratul inamic regatului, poate au pus deoparte diferențele lor pentru a forma o echipa de super?