Barbie in Cele 12 Printese Balerine – Barbie in the 12 Dancing Princesses (2006) DUBLAT Online

Regia: Greg Richardson, Terry Klassen
Actori: Ashleigh Ball, Maddy Capozzi, Nicole Oliver, Shawn Macdonald, Kelly Sheridan, Kathleen Barr
Anul: 2006
Gen: Animatie, Familie, Dublate
Durata: 83 minute
IMDB: 6.4

Barbie in Cele 12 Printese Balerine. Reacție inițială, numele singur, ce ai ghici? Dance Dance Revolution knock-off? -Moda accessorizing simulator? Oricare ar fi s-ar putea aștepta, probabil că nu ar fi un design proaspăt platforming, creativ si original – dar asta e exact ceea ce veți găsi aici. Pune deoparte marca Barbie și să se pregătească pentru a fi placut surprins, pentru că aceste printese dans au toate miscarile potrivite.

Bazat pe un film „Barbie in Cele 12 Printese Balerine” recent drept-to-DVD, cele 12 printese dans pune Barbie ca Genevieve, al șaptelea de o duzină de surori. Asta-i o mulțime de fete pentru a face față, așa văduvei regelui invita vărul său, ducesa Rowena, să vină la castel și de a ajuta-le pe toate ridica. Rowena este rău, desigur. Ea otrăvește rege și surprinde 11 din cele 12 fete, de blocare-le in diferite ascunzători în jurul castelului. Este până la Genevieve pentru a explora Estate expansiv, de salvare surorile ei, găsi și învinge Rowena și de a salva de la tatăl ei său somn perpetuu induse de otravă.

La început veți găsi joc sub forma de un platformer foarte de bază. Genevieve pot merge, și să sară, și de mers pe jos ceva mai mult. Dar limita pe abilitățile nu dureaza mult – o dată ce da peste primul set de surori rapiti, ei acordă frate lor puterea de a ataca inamicii cu o plasă de fluturi. Mai târziu, mai multe surori oferă puterea de a trece lacunele de netrecut în prealabil cu picioroange magice. Și apoi puteți face scari din panglici, și de a lua un ciocan pentru a lovi bilele crochet care funcționează switch-uri, și …