Bărbatul perfect – The Perfect Guy (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.5
Regizor(i): David M. Rosenthal
Actori: Sanaa Lathan, Morris Chestnut, Michael Ealy, Kathryn Morris


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Bărbatul perfect – The Perfect Guy

Leah pare să aibă o viață ideală. Ea se bucură de o carieră remarcabilă, ca specialist în lobby. Dave, prietenul ei de multă vreme, o iubește. La 36 de ani, ea este gata pentru căsătorie. Dave nu este atât de sigur. Puțin speriat de angajamente, se retrage.

În scenă intră Carter Duncan (Ealy), un străin chipeș, fermecător, al cărui drum se intersectează cu al lui Leah. Amabil și grijuliu față de Leah, familia și prietenii ei, relația lor progreseaza rapid. Se pare că Leah a întâlnit bărbatul perfect. Dar dacă pare prea frumos să fie adevărat…

În curând natura protectoare a lui Carter se transformă în ceva mai sinistru. Este clar că Leah trebuie să termine această nouă relație, iar când o face, iubitul ei devine inamicul ei. Va fi nevoie de fiecară fărâmă de istețime și prezență de spirit ca să scape și să-l păcălească.

Lobbyst de succes Lea Vaughn (Sanaa Lathan) este nefericit în relația ei cu prietenul ei, David King (Morris Chestnut), așa cum nu se simte gata să se angajeze la dorințele de a începe o familie, facandu-i sa te desparti. Două luni mai târziu, ea se termină întâlnirea fermecătorul Carter Duncan (Michael Ealy), care lucrează în domeniul IT pentru o altă companie. Ei cresc repede aproape, iar el reușește să lucreze drumul său în inimile prietenilor lui, precum și mama și tatăl ei.

In drumul lor de acasă dintr-o excursie la San Francisco, un străin întreabă Lea despre Dodge Charger Carter la o benzinărie. Gândindu-se că flirta cu ea, Carter atacă omul vicios în fața mortificat Lea, iar el ia oprit atunci când proprietarul stației le obligă să plece sub amenințarea armei.


Trailer Bărbatul perfect – The Perfect Guy