Banditul Whisky – The Whiskey Bandit (2018) Online Subtitrat


Titlu original: A Viszkis
Regia: Nimród Antal
Actori: Bence Szalay, Zoltán Schneider, Viktor Klem
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 8.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Banditul Whisky – The Whiskey Bandit

Filmul se bazează pe fapte reale, avându-l în centru pe Attila Ambrus, un maghiar din România, născut în Miercurea Ciuc şi fugit în anii 1980 din ţară. În anii ’90 a devenit jucător de hochei de gheaţă. Simultan, a comis jafuri asupra a 27 de bănci în Ungaria. Înainte de fiecare jaf, obişnuia să bea un pahar de Whiskey…

A devenit în scurt timp un fel de Robin Hood modern al societăţii maghiare. A făcut 10 ani de puşcărie, iar acum lucrează ca olar şi are brandul său privat de ceramică, denumit „Banditul Whiskey”.

Filme online 2018 Banditul Whisky – The Whiskey Bandit este povestea adevărată a banditului plecat din România care a jefuit 27 de bănci în Ungaria. Strângând peste o jumătate de milion de dolari. Filmul este scris și regizat de Nimród Antal (Predators). Care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whiskey Man”, Attila Ambrus. Acum un om liber, mic întreprinzător. Attila Ambrus/Banditul Whiskey devenea un erou popular la sfârșitul anilor 1980. Si începutul anilor 1990 tocmai pentru că reușea să facă de râs autoritățile comuniste. Filmul va fi distribuit de Taylor Projects în rețeaua Cinema City din București și din țară.

Filme online 2018 Banditul Whisky – The Whiskey Bandit, povestea adevărată a banditului plecat din România care a jefuit 27 de bănci în Ungaria. Strângând peste o jumătate de milion de dolari, va intra pe marile noastre ecrane pe 26 ianuarie 2018.

Attila Ambrus/Banditul Whiskey devenea un erou popular la sfârșitul anilor 1980. Si începutul anilor 1990 tocmai pentru că reușea să facă de râs autoritățile comuniste. Filmul va fi distribuit de Taylor Projects în rețeaua Cinema City din București și din țară.