Bandits (2001) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Bandiți
Regia: Barry Levinson
Actori: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett
Anul: 2001
Gen: Comedie, Crima, Drama
Durata: 123 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Joe Blake (Bruce Willis) si Terry Collins (Billy Bob Thornton) sunt spãrgãtori de bãnci, care sperã ca într-o zi sã dea lovitura cea mare si sã treacã granita de sud a Statelor Unite. Irezistibilul Joe si partenerul lui ipohondru, Terry, devin “Bandits”, cei mai celebri hoti din tarã, admirati de cãtre public si temuti de bancherii din Oregon si pânã în California.

Modul lor de operare este simplu si original: hotii devin oaspetii directorilor bãncilor, si dupã ce iau cina, îi iau ostatici pe bancheri si pe familiile lor cu o noapte înaintea jafului. A doua zi de dimineatã, înainte de deschidere, intrã cu directorul în bancã si furã banii, fãrã a fi nevoiti sã dea o spargere, fãrã sã riste sã fie surprinsi.

loading...

Totul merge de minune in Bandits, pânã când o întâlnesc pe Kate Wheeler (Cate Blanchett), o femeie casnicã obisnuitã, dezamãgitã de viata ei monotonã de sotie gospodinã. Întâmplãtor, Kate îl loveste pe Terry cu masina. Kate se alãturã banditilor în periplul lor prin tarã, si, în final, ea le furã celor doi… inimile.

Kate îsi dã seama cã Joe si Terry sunt îndrãgostiti de ea, si este pusã în situatia foarte dificilã de a alege pe unul dintre ei. Joe este tipul bãrbatului foarte atrãgãtor, care nu stã prea mult pe gânduri înainte de a intra în actiune, si care iese basma curatã din orice situatie. Terry este opusul lui Joe: e foarte inteligent, dar aproape nevrotic, si nu face nimic fãrã a avea un plan bine stabilit dinainte. Problema este cã ambii au numeroase defecte, dar se completeazã unul pe celãlalt si împreunã formeazã bãrbatul ideal din Bandits…

Kate si-a dorit întotdeauna sã aibã o viatã mai palpitantã decât cea realã, si are norocul de a trãi o experientã la care nici nu visase. Fiecare pas îi rezervã noi surprize. Chiar si deznodãmântul e o surprizã pentru ea, ca si pentru toti ceilalti. Intrând în viata celor doi bãrbati din purã întâmplare in filmul Bandits, ea gãseste mult mai mult decât ceea ce cãuta. Vãzutã din exterior, relatia ei cu cei doi bãrbati pare ciudatã, dar pentru ea e cât se poate de normalã.