Balto (1995) DUBLAT online

Regia: Simon Wells
Actori: Kevin Bacon, Garrick Hagon, Miriam Margolyes, Jim Cummings, Bob Hoskins
Anul: 1995
Gen: Drama, Aventura, Animatie
Durata: 78 minute
IMDB: 7.0

loading...

Nu am nici o îndoială că Balto a fost un câine sanie reală, deși am anumite îndoieli cu privire la dacă era capabil să realizeze toate faptele descrise în „Balto,” care leagă mai ales șoferul mort la sania, înainte de tractiune-l înapoi la Nome. Un câine nu poate lega un nod în valoare de o naibii. Cred că vă tăiați un pic moale pentru un film ca acesta, care este stabilit în iarna Alaska crud de 1925, atunci când o epidemie de difterie a izbucnit în Nome, iar medicul locală a fugit din antitoxine, și atunci când nici avioane, nici trenuri ar putea primi prin, echipe câine s-au folosit pentru a aduce înapoi medicament si a salva vieti.

Atât de mult ce știm este adevărat, pentru că de live-action prolog filmului animat și epilog, care arată un monument care a fost ridicat în New York Central Park în onoarea „spiritul îndărătnic” câinilor erou. De ce această sculptură scump a fost localizat într-un parc din New York, mai degrabă decât un parc Nome, probabil, ar putea inspira un alt film, probabil, unul regizat de Oliver Stone.

Dar am abate. Cea mai mare parte a filmului este de animație, spune povestea de Balto (voce Kevin Bacon), care este pe jumătate lup și jumătate-de câine, și un proscris în Nome, pentru că nu prea avea încredere un lup. Balto este în dragoste cu un câine de sex feminin frumos nume Jenna (Bridget Fonda), care face parte o fată drăguță pe nume Rosy (Juliette Brewer). Balto este curajos, loial și cinstit, dar devine în necazuri din cauza câinelui răului Steele (Jim Cummings), care l-au rame pentru furt cârnați.