Ballers (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Stephen Levinson
Actori: Omar Benson Miller, John David Washington, Dwayne Johnson, Donovan W. Carter, Carmelo Oquendo
Anul: 2015
Gen: Sport, Drama, Comedie, Seriale Online
Durata: 30 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ballers (2015) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

Ballers (2015) SEZONUL 2 Online:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Ballers

Un serial de comedie de jumătate de oră, Ballers se petrece în lumea fotbalului american, îndrăgit peste ocean. Dwayne “The Rock” Johnson este personajul principal, fiind un fost jucător, iar universul său este lumea foștilor și actualilor jucători de fotbal american.


Trailer Ballers


Dwayne Johnson in Ballers

Momentan Dwayne Johnson apare pe marele ecran în rolul unui pilot de elicopter care lucrează pentru echipa de intervenție LAFD în “San Andreas”, însă fanii lui vor avea ocazia să-și vadă idolul și pe micul ecran vara aceasta, în serialul de la HBO, ”Ballers”, unde va interpreta rolul atletului Spencer Strasmore.

Serialul este produs de Seven Bucks Productions, compania deținută de el împreună cu Dany Garcia, Mark Wahlberg, alături de care a jucat în ”Pain & Gain”, și Steve Levinson, partenerul lui Wahlberg de branșă. Fiecare episod durează o jumătate de oră și prezintă viața unor foști jucători de fotbal, dar și a celor din noul val.

HBO

Nu vom duce lipsa de seriale noi & incitante nici vara asta! Cei de la HBO ne pregatesc un serial ce-l are ca protagonist pe Dwayne Johnson, pentru prima oara pe micul ecran, intr-un show tv!
Serialul se numeste BALLERS, va avea 10 episoade, si se axeaza pe viata jucatorilor de fotbal, ceea ne face sa credem ca va avea mare succes, cel putin in randul microbistilor.
Este vorba de o comedie creata si scrisa de Stephen Levinson (Entourage), care lucreaza ca producator executiv alaturi de Mark Wahlberg, Johnson, Hiram Garcia, Evan Reilly si Peter Berg, care va regiza episodul pilot.

Actiunea are loc in Miami si se concentreaza pe un grup de fotbalisti, fosti sau actuali, dar si pe familiile si prietenii acestora. Dwayne “The Rock” este Spencer Strasmore, un fost jucator de fotbal care se chinuie sa faca fata cu brio noului sau job: consultant financiar. In acelasi timp incearca sa-si antreneze si mobilizeze prietenii si fostii colegi, pe terenul de fotbal.

Din distributie vor mai face parte actorii Omar Benson Miller, John David Washington, Rob Corddry, Troy Garity, Donovan Carter, Jazmyn Simon, Taylor Cole si LeToya Luckett.