Baietelul – Baby Boy (2001) film online subtitrat

Regia: John Singleton
Actori: AlexSandra Wright, Tyrese Gibson, Taraji P. Henson
Anul: 2001
Gen: Comedie, Crima, Drama
Durata: 130 minute
IMDB: 6.4

loading...

John Singleton lui “Baietelul” este o critică îndrăzneț de tineri de culoare care neglijent copii tatălui, trăiesc de pe mamele lor și don / t chiar cred de căutare de lucru. Este, de asemenea o critică a societății care le împinge în această nișă. Nu a existat niciodată un film cu acest unghi pe experiența afro-american. Mesajul filmului pentru oameni, cum ar fi eroul ei este: da, rasismul a contribuit la situația dumneavoastră, dar nu va trebui să dea atât de mult ajutor cu propriul tău atitudine? În secvența de deschidere, ne întâlnim Jody (Tyrese Gibson), un vechi de 20 de ani, care are copii de două femei și încă Baietelul trăiește în camera lui, în casa mamei sale. El conduce prietena lui Yvette (Taraji P. Henson) acasa de la o clinica unde a avut doar un avort. Ea este de înțeles de trist și de durere, un pic adormit din pastile. Ea nu vrea să vorbească. În acest caz, spune Jody, ea nu se va supăra dacă împrumută mașina ei. El face și o folosește pentru a vizita alte prietena lui.

Această scenă nu va veni ca un șoc pentru Mary A. Mitchell, editorialistul Sun-Times, care a scris o serie de articole triste, furioase despre părinții absenți și “schimbul de om” in comunitate negru, în cazul în care drogurile, criminalitatea și închisoare au a creat un deficit de oameni eligibile. Coloanele ei sunt curajoși; preferă comunitatea afro-american de a prezenta un front pozitiv și să păstreze auto-critica în spatele ușilor închise. Ea ia căldură pentru ceea ce scrie.

Acum Baietelul Singleton, de asemenea, îndrăznește să ia o privire greu la comunitatea sa. Acum zece ani, în “Boyz N the Hood”, a spus o poveste despre genial tineri, într-un film realizat de un tânăr. Acum, el se întoarce la același cartier, South Central în Los Angeles. Personajele sale sunt un pic mai în vârstă, și el este mai în vârstă, de asemenea, și mai puțin iertător.