Băi care mi-ai şutit maşina? – Dude Where’s My Car? (2000) film online subtitrat

Regia: Danny Leiner
Actori: Marla Sokoloff, Ashton Kutcher, Kevin Christy, David Herman, Seann William Scott
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 83 minute
IMDB: 5.5

loading...

Jesse și Chester trezi cu mahmureala și nici o amintire din noaptea precedentă. Televiziunea este pornit, prezentând un program Animal Planet despre modul in care animalele folosesc crengi și pietre ca instrumente pentru a obține alimente. Frigider lor este umplut cu containere de budinca de ciocolata, in Băi care mi-ai şutit maşina, iar robotul telefonic conține un mesaj de furios de la prietenele lor gemene Wilma și Wanda ca să unde lor. Ei ies din casa lor de a găsi lipsă masina lui Jesse, și cu ea de un an aniversare cadouri prietenele lor. Acest lucru solicită Jesse a pune întrebări titular al filmului: “? Omule, unde e mașina mea”

Deoarece fetele le-au promis o “tratament special”, care Jesse și Chester ia înseamnă sex, bărbații sunt disperați pentru a prelua masina lor. Cei doi începe reconstituie pașii lor, în încercarea de a descoperi unde au lasat masina. Pe drum, in Băi care mi-ai şutit maşina, ei se confruntă o stripteuză transgender, un operator de beligerant cutie vorbitor la o restaurante chinezești drive-prin, descoperi două tatuaje adecvat formulate de pe reciproc spatele, executați în cultiști OZN condus de Zoltan, un croitor chinez cantoneză-vorbind, Zen-minded Nelson și câinele său iubitoare de canabis, jock agresiv Tommy și prietenii săi, un cuplu de detectivi de poliție greu cu nasul, și un fermier struț retras. Ei se întâlnesc, de asemenea, două grupuri de străini, un grup fiind șase femei superbe, celelalte fiind doi bărbați norvegiene, căutarea “Continuum Transfunctioner”; un dispozitiv misterios și puternic, capabil de a distruge universul, că băieții luat accidental aseară.

Într-un arcade, ei descoperă că Continuum Transfunctioner a fost un cub Rubik care Chester a lucrat din greu pentru a rezolva, în cele din urmă și nu (se activează astfel). Ei sunt avertizați că, odată cele cinci lumini opri intermitent, universul va fi distrus in “Băi care mi-ai şutit maşina”.