Bad Turn Worse (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Hawkins, Zeke Hawkins
Actori: Mark Pellegrino, Mackenzie Davis, Logan Huffman, Jeremy Allen White
An: 2013
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Bad Turn Worse

În timp ce Bobby, prietenul lui cel mai bun, și Sue, iubita lui, se pregătesc să părăsească orașul și să plece la facultate, scandalagiul B.J. fură niște bani de la șeful lui, Giff, ca să le ofere amicilor săi un weekend nebun. Din păcate, banii furați aparțin unui gangster periculos cunoscut sub numele Big Red și cei trei tineri sunt obligați să jefuiască o locație unde se spălau bani ca să-și răscumpere libertatea. Astfel sunt atrași în lumea crimei organizate ca să lupte pentru viețile lor. Decepția și nesiguranța dintre cei trei prieteni cresc tensiunea, iar șansele lor de supraviețuire sunt foarte mici.


Trailer Bad Turn Worse


Review Bad Turn Worse

Atunci când B. J. învață că Bobby și Sue o aventură și intenționează să meargă la poliție, el spune Giff despre ambele situații. La secția de poliție, șeriful avertizează pe Bobby pieziș să-și îndeplinească obligațiile. Bobby și Sue discuta care părăsesc orașul împreună, dar Giff amenință să violeze Sue în cazul în care fie unul susține afară. Nu se poate gândi la orice scăpare, Bobby și Sue se angajeze la jaf. B. J. vizitează atât Bobby și Sue, hărțuiește-le și lăsându-le întrebam cât de mult se stie despre aventura lor.

În noaptea de jaf, Bobby și Sue intra de afaceri Big Red B. ca J. ia datoria de veghe. Ei au găsit că seiful este gol, iar muncitorii au fost uciși cu brutalitate. Confuzi, se întorc la B. J., doar pentru a găsi că el și Giff au decis să-i însceneze crima.

B. J. inițial nu crede că Giff ucis muncitorii, și Giff șutează B. J. când el protesteaza. Înainte de a putea să-l omoare pe Bobby și Sue, Sue îi spune că ea a contactat Big Red, care spune că e pe drum ca ei vorbesc. Exprimă convingerea că ea este o cacealma, Giff încearcă să-l omoare pe cei doi, care fug mai departe în moara de bumbac.