Backstrom (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Hart Hanson
Actori: Kristoffer Polaha, Page Kennedy, Rainn Wilson, Beatrice Rosen, Dennis Haysbert
Anul: 2015
Gen: Comedie, Crima, Drama, Seriale Online
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Backstrom SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Backstrom

Backstrom e un detectiv ușor supraponderal, alcoolic și mizantrop, care merge pe teren cu un trabuc în gură și rezolvă cazuri pe bandă rulantă, apelând la o metodă neașteptat de eficientă: insultă martorii și suspecții. La începutul primului episod, riscă să fie trecut la rutieră. Ceea ce în America e un fel de pedeapsă nu pare la fel de convenabil ca la noi, unde poți trăi din șpăgi ca un oligarh rus.

Abilitățile lui îl recomandă, însă, în ciuda sănătății șubrede, pentru ceva mult mai glorios: Special Crime Unit. Pentru că protagonistul e genul ăla de personaj ficțional extrem de neverosimil care-și permite să fie nesimțit, știind că ceilalți vor avea nevoie de ajutorul lui și nu-l vor ostraciza.


Trailer Backstrom


Review Backstrom

În punctul ăsta, lumea se întreabă care e superputerea lui. Ce-l recomandă pe el pentru munca de detectiv? Oare poată să deducă toată biografia unui om dintr-o scamă pe tricou, ca Sherlock Holmes? Sau are un curaj ieșit din comun? Nu, firește că nu. Ce-l ajută pe el să rezolve cazuri e rasismul lui foarte dezvoltat. La fel cum câinii au un miros neobișnuit de fin, Backstrom e înzestrat cu un rasism care-i permite să identifice criminalul îmediat ce ajunge la scena tragediei. Trebuie doar să vadă o persoană de altă etnie sau rasă și gata, criminalul a fost identificat.

Backstrom e interpretat de Rainn Wilson, pe care toată lumea îl știe din The Office, varianta americană. În mare, personajul lui Wilson e același în ambele seriale. Singura diferență e că, în serial, mai toată lumea îl ia în serios, în ciuda ridicolului evident. I-ar trebui, poate, un coleg de birou ca Jim Halpert, care să-i facă farsele din The Office. Probabil că Jim l-ar aduce pe Obama la locul unei crime investigate de el, astfel încât detectivul să-l includă pe șeful statului printre suspecți.

În mod normal, n-aș recomanda Backstrom, pentru că e aproape la fel de rasist ca protagonistul cu același nume. Totuși, pentru cei cărora le pare rău că s-a terminat The Office e o bună ocazie să-l mai vadă pe Rainn Wilson și să-și mai amintească ce enervant era, într-un mod comic, pe vremuri.