Avioane Echipa de intervenţii (2014) DUBLAT Online


Titlu original: Planes Fire & Rescue
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Jeffrey M. Howard
IMDB: 6.0
Regia: Roberts Gannaway
Actori: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen, Stacy Keach


loading...

Sinopsis Avioane Echipa de intervenţii

Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper află că motorul său a suferit daune grave și că nu va ma putea concura, lumea pare că s-a sfârșit. Dar inimosul Dusty își dă seama curând că nu are niciun rost să dispere, pentru că inițiativa, curajul său. Si exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea! Împreună cu o trupă de trăsniți. Eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.

Devenit din avion de curse o Aero-Cisternă cu Mono-Motor, lui Stropi nu îi e deloc ușor să se adapteze noii sale vieți și noilor cerințe. Inspirat însă de curajul și hotărârea lui Vârtej, el face tot posibilul. Odată stârnit un incendiu de proporții în Piston Peak, să devină eroul de care cei din jur aveau nevoie.

Filmul are de toate pentru cei mici, deși pe alocuri flăcările și intensitatea pericolului sunt un pic cam greu de digerat pentru unii dintre ei. Cei mai mari și mai familiarizați cu realitățile negative ale lumii moderne vor recunoaște aici o specie de personaj negativ răspândită pe tot Globul, intendentul Dop Bruiaj, în speță un afacerist vorace, care acționează doar în interesul propriu, fără să îi pese de consecințe. Personajele sunt ceva mai bine conturate față de originalul Planes, la capitolul imagine lucrurile stau foarte bine – claritate și bogăție de culori, unghiuri dinamice și panorame captivante – iar dialogul punctează destul de clar intențiile și morala menite de către scenariști. Pentru micuții care sunt fani Stropi: iată o nouă posibilă carieră, cea de pompier!


Trailer Avioane Echipa de intervenţii