Aventurile lui Tintin – The Adventures of Tintin (2011) DUBLAT Online

Regia: Steven Spielberg
Actori: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Nick Frost, Cary Elwes
Anul: 2011
Gen: Animatie, Actiune, Aventura, Dublate
Durata: 107 minute
IMDB: 7.4/10 din 107598 voturi

In pregătește să facă „Aventurile lui Tintin”, bănuiesc Steven Spielberg a ajuns în jos, în acel loc în interiorul care a alimentat sale „Raiders of the Lost Ark”. Aici, din nou este un erou îndrăzneț implicat într-o serie de non-stop exploateaza implică locații exotice, grandioase răufăcători, avioane, trenuri, automobile, motociclete, elicoptere și nave pe mare. Acesta evocă sâmbătă după-amiază seriale într-o epocă în care cea mai mare parte publicul nu va fi văzut unul.

Am fost surprins de cât de mult m-am bucurat. Spielberg foloseste nu numai 3-D, dar bazează povestea lui pe unul dintre personajele de benzi desenate cele mai iubite din Europa. 3-D a trage de pe, la fel cum a făcut Scorsese în „Hugo”, pentru că el folosește ca un accesoriu la 2-D în loc de un gimmick-atenție-grabbing.

Caracterul iubit … putem clipi înapoi? Este o dimineață, în mai, la Festivalul de Film de la Cannes, și am băut cafeaua în lumina soarelui și de lectură Nice-Matin, hârtia regional. O pagină din nou în plin de culoare este dat pe la benzi desenate, și jumătate pagina este dedicată Tintin. Cer un prieten francez despre el. „Nu știi Tintin?” Ea este uimit. „Zut!” Atât de iubit e, învăț, că documentele ar rulați din nou vechile sale exploateaza chiar și după moartea Creatorului său, Hergé in „Aventurile lui Tintin”.

Acest Tintin (exprimat prin Jamie Bell în film) este o lucrare. El este un ziarist care rareori pare să meargă la birou, dar poate fi, de obicei găsite globe-trap pe un cont de cheltuieli de neimaginat, întotdeauna însoțit de câinele său talentat, Snowy. Doi inspectori Interpol neîndemânatic cu numele de Thompson și Thomson (Simon Pegg și Nick Frost) sunt de multe ori în aceleași cazuri. O sare de mare vechi îmbibat-rom pe nume Captain Haddock (Andy Serkis) este adesea găsit în apropiere. Tintin arată ca un prepubescent pentru mine, dar este tratată de către toată lumea ca un fel de adult de onoare. Păr galben vine la un quiff în față.