Aventură de două nopţi – Two Night Stand (2014) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Mark Hammer
IMDB: 6.4
Regia: Max Nichols
Actori: Miles Teller, Analeigh Tipton, Jessica Szohr


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aventură de două nopţi – Two Night Stand

loading...

Pentru Megan și Alec, doi tineri newyorkezi de douăzeci și ceva de ani, ceea ce ar fi trebuit să rămână o aventură de o noapte, fără implicații emoționale, se transformă în dezastrul de a doua zi dimineața. Când întreg orașul este paralizat de un viscol puternic, cei doi, rămași captivi în apartamentul înghesuit, brooklinez al lui Alec, sunt puși în situația, oarecum forțată, de a se cunoaște dincolo de convențiile unei simple aventuri. Marcând debutul regizoral al lui Max Nicols, “O aventură de două nopți” este o comedie erotico-romantică despre (re)găsirea iubirii în era digitală.

La câteva luni după absolvirea facultății in Aventură de două nopţi film online subtitrat, Megan este șomeră, fără iubit si fără niciun chef de-a ieși din casă. Suferind din dragoste, în urma ruperii logodnei cu cel care urma să-i fie soț, ea privește idilele virtuale cu destul de mult dezinteres.

Dar întâlnirea întâmplătoare din Two Night Stand film online subtitrat, cu fostul ei prieten și actuala lui parteneră; precum și insistențele colegei sale de cameră; Faiza, o vor determina pe Megan să-i dea o întâlnire “oarbă” lui Alec, un tip draguț și amuzant; pe care l-a cunoscut pe internet, autoinvitându-se la el acasă; pentru prima ei aventură de o noapte. A doua zi dimineața, într-o atmosferă de calamitate naturală; deloc romantică , tânăra încearcă discret să plece; dar descoperă că tot orașul este paralizat de o cădere masivă de zăpadă, care nu dă semne că s-ar opri.

loading...