Avengers Age of Ultron (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron
Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: Joss Whedon, Stan Lee
IMDB: 7.6
Regizor(i): Joss Whedon
Actori: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans, Elizabeth Olsen

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

In Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron, doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligență artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele și să controleze armata de roboți a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite și invincibil în învelișul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să țină piept extraordinarei amenințări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk vor avea nevoie de resurse ieșite din comun, dar și de multă șiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze mințile oamenilor și să emită distrugătoare radiații și unde electromagnetice din filme online Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron!

Nu ar trebui să meargă în ea așteaptă un drum lin, și ar trebui să știți că există modalități de bază în care nu este de până la prizat. E prea mult “acoperire” supra-editat de mai multe camere, spre deosebire de adevărata direcție cu scop și fler. (Marvel ferme din planificarea scenelor sale de acțiune pentru echipele de a doua unitate și efecte artiști speciale, cu mult înainte de actorii sosesc pe platoul de filmare, care ar putea explica instabil, incoerent, “pur și simplu să o faci” sentimentul unor confruntări timpurii.) De isn ‘t până la a treia finală pe care Destructo-Ramas filmului dezvolta personalități distincte ca scenele de dialog ale filmului Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron. Între Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Văduva Neagră (Scarlett Johansson), Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner) și Thor; un număr de susținere și camee jucători; și mai multe piste noi, inclusiv persoane Hench Ultron lui, gemenii Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) și vrăjitoare Scarlet (Elizabeth Olsen), ar putea fi pur și simplu prea multe personaje, chiar și pentru un film de doi ani și jumătate de oră. (Cut pre-lansare Whedon a venit la ore cu trei plus, ar putea fi aceasta una dintre acele cazuri rare în care mai este mai bine?) Filmul va face nimic pentru a potoli plângeri că genul super-erou este sexistă: Văduva Neagră este implicată într-o altă relație cu un bărbat Avenger și împovărate cu un backstory tragic egalează maternitatea cu împlinirea femeiesc, și în timp ce Scarlet Witch are unele Carrie-pleasingly violențe, cum ar fi, ea nu este dat suficient pentru a face in Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron.

loading...

Cu toate acestea din Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron, având în vedere vanitate trupa-de-eroi și mandatul pentru a servi drept punct de mare într-un curs de desfasurare mega-narativ, este greu de imaginat “Age of Ultron” dispecerizare mînã oricare dintre aceste probleme. Și, la fel ca în primul “Avengers”, care a fost, de asemenea, suprasaturate, Whedon reușește să perfecționeze personalitatea principalilor jucători și să le stabilească unul împotriva celuilalt, de multe ori în conversații complexe între cinci punct de vedere logistic sau mai multe persoane: scene de acțiune ale unui alt fel.

Captain America și Tony Stark / Iron Man sunt în centrul acesteia. Ei sunt întotdeauna mai intrigant atunci când este setat între ele decât atunci când aceștia pretind în lumina reflectoarelor în propriile lor filme, dar Whedon, care serveste, de asemenea, ca un slefuitor consultant și dialog cu privire la alte intrări Marvel, și-a luat conflictul lor cu un pas mai departe prin tragere cu privire la evenimentele din “Iron Man 3” și “Captain America:. Winter Soldier” este Stark creează titular rău tip cu ajutorul reticentă de oameni de știință și part-time Hulk Bruce Banner-ca raspuns la trauma a suferit în timp ce lupta lui Thor fratele Loki și aliații săi extraterestre în primul “Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron”. Avengers Age of Ultron – Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron ar trebui să servească drept o rețea Skynet cum ar fi inteligență artificială, care detectează amenințările apocaliptice și le distruge rapid. Cap a văzut supracreșterea oribil acestei mentalități în al doilea “Captain America”, în care milioane de presupuși teroriști au fost aproape distruse de SHIELD în asasinate extrajudiciare simultane. Cap este scandalizat atat de proiectul Ultron în sine și faptul că Stark a început ea în secret, pentru că el “nu a vrut să audă” potpuriu este-nu-intenționată să-mă amestec om-‘ “de la colegii lui Avengers. a avut dreptate să vă faceți griji. la fel ca mulți un robot SF sau monstru Frankenstein, creatura are o idee diferită a ceea ce constituie o amenințare.