Avem un zoo! – We Bought a Zoo (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Cameron Crowe
Actori: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama, Familie
Durata: 124 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Avem un zoo! – We Bought a Zoo

Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, și-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului.

Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție. El decide să renoveze și să redeschidă grădina zoologică în amintirea soției sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin știe că soția sa ar fi fost încântată de idee și ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin și de cei doi copii ai săi, Dylan și Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini și de doi angajați foarte energici. Împreună, ei vor recondiționa Rosemoor Animal Park.

Un film extraordinar, care prezinta povestea unui om ce si-a pierdut persoana iubita si acum incearca sa-si inceapa viata de la inceput, intr-o noua casa, o noua locatie, alaturi de alti oameni. Actorii joaca foarte bine, iar povestea filmului este foarte bine redata si nu ajungi sa te plictisesti pana la final.
Pot spune ca un film pentru a fi foarte bun, nu este necesar sa aiba cine stie ce efecte speciale, sau actiune din plin, ci este necesar sa aiba o poveste interesanta, frumoasa si care sa fie redata bine si intr-un mod placut astfel incat sa ajungi sa traiesti filmul si sentimentele pe care le transmite.


Trailer Avem un zoo! – We Bought a Zoo