Avatar 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Cameron
Actori: Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Sam Worthington
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: n/aSinopsis Avatar 2

La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun “venusieni”. Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora. Iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Printre cele mai surpinzătoare momente ale CinemaCon-ului desfăşurat saptămâna aceasta la Caesars Palace. Din Las Vegas (11-14 aprilie) s-a numărat şi anunţul făcut de James Cameron în legătură cu anticipata sa franciză Avatar. Cineastul a declarat că are plan şi un al cincilea film al seriei, potrivit relatărilor presei internaţionale.

loading...

Dacă era de aşteptat ca filmul cu cele mai mai încasări din istorie să aibă o continuare – o trilogie s-a considerat a fi inevitabilă după ce James Cameron a anunţat că a imaginat noi aventuri pe tărâmurile fascinante şi extraterestre – iată că s-a ajuns la patru continuări ale originalului, lansat în 2009. Într-o discuţie cu cei de la Variety, purtată la Comic Con San Diego, James Cameron a explicat cum s-a extis trilogia la … o serie de cinci filme.

„Povestea extinsă a lui Avatar ar fi trebuit să acopere trei filme, însă atât eu, cât şi scenariştii am scris peste măsură. Ceea ce s-a întâmplat a fost că primul sequel s-a clonat practic şi s-a transformat în două filme, aşa că acum avem patru continuări. Iar studioul este foarte încântat de asta”, a arătat Cameron.


Trailer Avatar 2