Avanpostul 37 – Outpost 37 (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Blake Clifton , Jabbar Raisani
IMDB: 4,6
Regia: Jabbar Raisani
Actori: Adrian Paul, Reiley McClendon, Rick Ravanello

loading...

În 2021, străini numit “Heavy” invada Pamantul si faceti câștiguri rapide împotriva unui răspuns dezorganizat din diferite națiuni. În cazul în care Organizația Națiunilor Unite este desființat și un front militar unit, USDF (United Services Defense Force), îl înlocuiește, străinii sunt conduse de pe Pământ, deși mii de trupe lor sunt lăsate în urmă. O serie de sateliți de apărare este gandit pentru a proteja Pamantul de la o a doua invazie. În 2033, doi jurnaliști integrate însoțească întăriri la o zonă demilitarizată dintre Pakistan și Afganistan, unde se află Avanpostul 37, una dintre ultimele avanposturi USDF,. După o perioadă de hărțuire, armăturile se stabilească în viață la avanpostul.

Sătenii locale asalt avanpost, și un soldat explică au avut probleme până de curând, când el crede că încălcarea în continuare a suveranității lor a acrit relatiile. Deși soldații sunt victorioși peste săteni, un soldat este rănit și trimis pentru a recupera. Cererile lor de bunuri sunt negate, ci vor primi un înlocuitor pentru soldatul rănit în formă de Hans, un cetățean german care voluntari pentru a servi cu grupul american cea mai mare parte. Mai târziu, Saleem, un local care este foarte loial Avanpostul 37 după el au salvat, rapoarte care sătenii s-au plâns de mutilări de animale. Căpitanul trimite mai mulți soldați înapoi cu Saleem pentru a determina cauza.

Un sătean furios spune mortar foc ucis animalele, dar soldații neagă acest lucru. În ceea ce se traduce Saleem pentru ei, un sătean aparent amețit se apropie, în ciuda avertismentelor. El explodeaza atunci când Herder îi vorbește. Dintr-un deal deasupra lor, un Heavy deschide foc, Avanpostul 37, iar soldații se retragă. Saleem observă că Nord, unul dintre soldați, lipsește, și ei monta o căutare fără succes. Dovezi video de la casca recuperată de Nord arată că a fost răpit de către grele. Îngrijorat de faptul că s-au schimbat tactica grele pentru a include ambuscade și răpiri, căpitanul părăsește baza, pentru a discuta situația cu superiorii săi. El le poruncește să nu părăsească baza în nici un caz.

Un antreprenor militare private se apropie de bază și pretențiile jurisdicția, și soldații sunt nevoiți să dea înapoi atunci când ordinele lor confirma acest lucru. În imposibilitatea de a monta propria misiune de salvare, ei implementeze o dronă și, în timpul recunoaștere de rutină, descoperă că Saleem este în pericol. Ei încalcă ordinele lor să-l salveze și să ia un prizonier grele în acest proces. Căpitanul este furios când se va întoarce; el ucide greu și cere ele încetează încercările lor de a salva de Nord, o acțiune care încalcă ordinele. Saleem voluntari pentru a ajuta. Când vizitează baza, Saleem pare amețit și necomunicativ. El deschide focul asupra soldaților și ucide o înainte căpitanul îl ucide. În interviuri, soldații exprimă șoc care le-ar trăda Saleem. Omohundro, medic, descoperă o incizie la partea din spate a capului lui Saleem in Avanpostul 37.