Attack the Block (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Atacul
Regia: Joe Cornish
Actori: Nick Frost, Alex Esmail, Jodie Whittaker, John Boyega
Anul: 2011
Gen: SF, Comedie, Actiune
Durata: 88 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Asta e setarea pentru “Attack the Block”, un thriller de divertisment, în tradiția filmelor 1970 B-actiune, cu o distributie necunoscută, efecte speciale energetice si o mare energie. Că are loc aproape în întregime în jurul valorii de un low-cost cu o schimbare din Londra de locuințe Estate (adică, proiect) se adaugă la interesul său, pentru că așa cum huligani junior trupa impreuna pentru a lupta împotriva străinilor, ei nu mai fie fără chip și emerge ca indivizi simpatici care descoperă resursele lor. Acest atac străin poate să fi fost o experiență de învățare a scăzut din ceruri.

Filmul Attack the Block, care ar fi trebuit cu titlul “apăra Block,” ilustrează încă o dată că zombie, groază monstru filme sunt un port de intrare pentru noii cineaști. Genul este steaua. Actorii necunoscuți sunt aproape un avantaj. Obscuritate și tăierea rapidă a face pentru o mare parte din zona de efecte speciale. Ceea ce este necesar este imaginația. Atunci când John Carpenter a făcut “Assault on Precinct 13”, la începutul carierei sale, el a demonstrat o formulă de neprețuit pentru generațiile ulterioare cu buget redus.

loading...

Aceasta este o primă caracteristică impresionantă în scris și regizat de Joe Cornish, un comic actor britanic, care este autorul, de asemenea, viitorul film Tin-Tin de Spielberg. Aici, el prezintă un puternic sentiment de personaje ca personalitatile membrilor bandei, vecinii și prietenii lor emerge brusc. A făcut o descoperire norocoasă în Ioan Boyega ca Moise, liderul de facto al ambalajului și mai rapid să dau seama de dimensiunile mai mari ale invaziei extraterestre. cunoașterea lui Moise a blocului și a rezidenților săi și capacitatea sa de a face față cu oamenii se dovedesc a fi cruciale.

Cornish creează un sac de amestecat. Ne întâlnim cu crimelord locală, distribuitorul blocului de droguri si, grăitor, membrii de familie ai bandei din Attack the Block. Noi vedem cum poliția salt la concluzii și aresta oamenii fără greș greșit din motive greșite. Si Sam (Jodie Whittaker), asistenta, iese din victimhood stereotipe și devine o parte valoroasă a echipei de apărare.

Apoi, există extratereștri in filme online Attack the Block. Are mult conteaza cum arata? Ele au colții luminescente și sunt foarte rapid și sunt alpiniști mari întotdeauna în modul de atac sălbatic. Design-ul lor este înțelept; monștri străin mai mari și mai grotesc au un mod de a privi Goofy, așa cum japonezii au demonstrat în anii 1950. Aceste creaturi sunt la fel de eficiente și cu emisii reduse de întreținere ca și vârcolaci.

Se ridică întrebarea cu privire la nivelul civilizației lor. Se presupune că această rasă extraterestră a stăpânit spațiu de călătorie și a călătorit prin voce, aproape în mod necesar la o viteză mai repede decât lumina, și totuși ele par să fie lipsite de vorbire, degetul mare opozabil și alte facilități. Bineînțeles că acestea nu pot fi adevărații extratereștri. Acestea pot fi pur și simplu animale atac străinilor. Dar nu, se pare că nu Attack the Block.