Atomic Falafel (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Dror Shaul
Actori: Michelle Treves, Shai Avivi, Mali Levi
An: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Atomic Falafel

O adolescentă duce o viaţă grea. Nofar Azrian, în vârstă de 15 ani, vinde chiftelte din năut soldaţilor din oraşul său, un oraş din Israel ce deţine arme nucleare. Ea este cea care îşi întreţine mama văduvă şi este disperată să îşi piardă virginitatea. În timp ce sosirea în oraş a unui inspector nuclear german reprezintă o ameninţare pentru securitatea naţională. Nofar vede în asta o şansă pentru mama sa de a iubi din nou. Nofar ia iniţiativa. Schimbă secrete de stat cu o internaută iraniană cu scopul de a evita o înfruntare violentă aţâţată de vechea generaţie a două ţări duşmane.


Trailer Atomic Falafel


Review Atomic Falafel

În cadrul acestui configurare inteligent, Helmer Shaul afișează un ochi și urechi pentru teme, probleme și stereotipurile care pot fi exploatate pentru un efect comic. Există serioase, orientate spre detaliu german care devine cartea de vinovăție a jucat împotriva lui. Vizita obligatorie pentru străini la Yad Vashem; noul imigrant plin de zel amestecare limba engleză și ebraică, în discursul său. Ofițerul care, după 30 de ani în armată este atât de plin de șuruburi de metal care îl reține împreună că el a devenit o antenă radio. Iar soldații israelieni a căror dragoste de falafel este atât de mare încât să aranjeze pentru ca acesta să fie livrate acestora la coordonatele îndepărtate în deșert. Atunci când acestea manevre complete.

Shaul arată, de asemenea, o mână sigură cu vârsta adolescenței “defavorit”, obtinerea detaliile chiar în fiecare scenă. Din tachinările clasă la dinamica de mesaje instantanee. Nohar și Meron lui atracția în devenire, de asemenea. Se desfășoară într-un mod natural și neforțată, hormonale lor îndeamnă temperat de timiditate lor prima cronometre.