Atac de Ziua Naţională – Bastille Day (2016) Film Online Subtitrat


Regia: James Watkins
Actori: Richard Madden, Kelly Reilly, Idris Elba, Charlotte Le Bon
An: 2016
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Atac de Ziua Naţională – Bastille Day

Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris. Si care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare. Dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli. Pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore. In care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că. De acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.


Trailer Atac de Ziua Naţională – Bastille Day


Review Atac de Ziua Naţională – Bastille Day

Materialele promoţionale, dar şi filmul Bastille Day – în care un fost membru CIA şi un tânăr escroc fac echipă pentru o misiune antiteroristă în Franţa – au fost retrase de către distribuitorul francez Studiocanal, notează Variety.com.

Filmul a avut premiera franceză pe 13 iulie, cu o zi înainte ca atacatorul, tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, să comită masacrul soldat cu 84 de morţi şi sute de răniţi.

Posterele filmului, plasate şi în staţiile de metrou franceze, conţineau tagline-ul: „Anul acesta, ei sunt artificiile”.

Bastille Day (Atac de Ziua Naţională), a avut premiera la noi pe 29 aprilie. În regia lui James Watkins (Eden Lake, The Woman in Black), filmul îi are ca protagonişti pe Idris Elba şi Richard Madden.