Astro Boy (2009) DUBLAT Online

Regia: David Bowers
Actori: Nicolas Cage, Freddie Highmore, Charlize Theron, Ryan Stiles
Anul: 2009
Gen: Dublate, Familie, Actiune, Animatie
Durata: 94 minute
IMDB: 6.4

loading...

“Astro Boy” este un alt comedie animat, în care eroul, care este de aproximativ aceeași vârstă ca și publicul său țintă, este mai inteligent, mai curajos și mai puternică decât adulții din lumea lui. Toby este, de asemenea, un elev rapid; după ce a murit într-un accident, el renaște în interiorul unui robot care arata la fel ca el si isi retine toate amintirile sale. Tatăl său, de fapt, îl tratează la fel ca originalul Toby. Dar Toby este mort! logician mea interioară a insistat. Iată o întrebare bună: Are Astro Boy cu memoria lui Toby întreb de ce el este un robot si poate zbura?

Nu ai timp pentru a pune întrebări. Metro City este în răsturnare. Astro Boy (vocea lui Freddie Highmore) este alimentat de o sursă de energie albastră descoperit de tatăl său (Nicolas Cage); este sigur și curat, dar opusul ei este Energy Red, care este murdar și periculos și dorită de ațâțător la război președintele Piatra (Donald Sutherland), care vrea să-l folosească pentru a prelua controlul complet. Asta pare ca o rușine, pentru că Metro City este în orbita liniștită în jurul Pământului, cetățenilor săi așteptat pe mâini și de picioare de roboți.

De mai jos pe Pământ, există devastare ca piloți de gunoi de mare. Precoce Astro Boy face lupta cu președintele și apoi vamooses pe Pamant, unde il intalneste pe unii copii omului maturator de strada, condus de Faginesque Hamegg (Nathan Lane), care construiește roboți luptă din părți resturi. Se pare că încă BattleBots prospere. Toate se acumuleaza la Astro Boy, înapoi în Metro City, ceea ce duce Blues împotriva răului, poluante Reds, într-o apocalipsă în care orice gânduri de albastru si rosu state ar fi complet nepotrivit, desigur.

Filmul Astro Boy conține mai puțin de povestea ei interesanta si mai multe scene de acțiune și de luptă decât aș fi preferat. A cercetare de piață descoperit copiii noștri sunt toate lucrează cu deficite de atentie si poate absorbi numai atât de multe elemente de poveste înainte de obiecte viu colorate le distrage atenția cu luptă asurzitor? Totusi, “Astro Boy” este mai bună decât cele mai multe dintre concurenții săi recente, cum ar fi “Monsters vs Aliens” și “Kung Fu Panda”.