Asterix şi Vikingii (2006) DUBLAT Online

Regia: Stefan Fjeldmark, Jesper Møller
Actori: Paul Giamatti, Brad Garrett, Jules Azem, Patrick Borg, Lorànt Deutsch, Jacques Frantz
Anul: 2006
Gen: Dublate, Comedie, Aventura, Animatie
Durata: 78 minute
IMDB: 6.0

loading...

In Asterix şi Vikingii, un trib de vikingi se simt amețit, deoarece în fiecare raid, ei află locațiile lor țintă lipsite de oameni. Cryptograf, un consilier șef Viking Timandahaf, spune că inamicii dispar întotdeauna că „Frica le dă aripi”. Timandahaf concluzionează emoționat că ei trebuie să găsească o „Campion de frică”, care le poate invata sa fie lași mare astfel încât să poată zbura, ceea ce le face invincibil. Șeful spune că va da orice să-l oricine poate aduce acest campion de frică. Cryptograf la cale un plan secret pentru a acapara puterea și spune șeful vor găsi campion de teamă în Galia.

În timpul o zi obișnuită din satul galic, șef Vitalstatistix anunță sosirea iminentă a nepotului său Justforkix, care urmează să fie instruiți pentru a fi un om. Când vine de la Justforkix Parisium, el nu arata ca material de războinic. El folosește lui SMS pasăre (Shortmessageservix) pentru a trimite mesaje de la „Babeș” lui. În afară de alungare fete, e în hi-tech, viata de noapte, și dans – și el e un vegetarian, mult spre disperarea Obelix, care nu pot să-l pentru a încerca mistreț.

În Norvegia, ca vikingii se pregătesc să înceapă căutarea lor, soția șefului, Vikea, ordonă soțul ei să-i obține unele, dar ușor de asamblat mobila din raiduri sale, în timp ce fiica sa, Abba, insistă asupra merge de-a lungul, plat ambalate se întâlnește cu un refuz plat. Abba se deghizează ca un om, ajungând oricum.

Între timp in „Asterix şi Vikingii”, Asterix și Obelix continua cu formare Justforkix, dar cu puțin (dacă există) de succes. El conduce tipa de orice pericol și refuză să bea (non-organic) poțiune. La sosire vikingi „în Galia, Cryptograf explică fiului său incredibil de prost, Olaf, că el trebuie să captureze campion de frică, și revendica premiul de tot ce vrea, care spune că este fiica Cryptograf șefului, Abba. Având în vedere că șeful nu are fiu, acest lucru ar pune Olaf în linie pentru a beome șeful următoare (cu Cryptograf asteptare fotografii, desigur).