Assassin X – The Chemist (2016) Film Online Subtitrat


Titlul Romania: Chimistul
Regia: Art Camacho
Actori: Richard Grieco, Sasha Mitchell, Martin Kove
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Assassin X – The Chemist


Review Assassin X – The Chemist

Arta Camacho a spus e că acest lucru a fost niți o trage ușor, dar echipa a lucrat din greu în lunile anterioare pentru a obține filmul gata pentru screening-ul. Arta este un individ solid, și foarte respectuos, și reușește să tragă împreună un film curajos, acțiune vârtej de vânt. Dezvoltarea caracterului din ‘Chemist` este pe zbor învățăm personajele ca povestea se desfasoara. Ceea ce face ca acest film este faptul că, publicul este tidbits hrănit, dar niciodată întreaga imagine.

O mențiune specială se duce la director fotograf Carmen Cabana, iar ochiul ei în perspicace încadrarea fundal în raport cu scena. O secvență particulară în care un bătăuș este atârnau peste marginea unei clădiri pentru informații. Mai degrabă decât să aleg o lovitură aproape, scena este la un unghi filmat dramatic, arătând epava de mai jos, clădirea și fețele.

Acest film are unele probleme minore, un pic de stimulare ca ritmul a fost un fleac relaxat, și, probabil. Nevoie pentru a arăta un pic mai urgent. Scurgerile cravată de 102 minute ar fi putut fi strânse la, probabil, 95. acting a fost decent. Doamnele, Nina și Stephanie, părea să arate cel mai emoție. Dar unele dintre personaje mai mici, păreau ca și cum s-ar putea să nu fi fost pe deplin axat pe scena. Scenele de lupta au avut o acțiune de oprire și de mișcare lentă, probabil din cauza diferitelor niveluri de luptă ale personajelor. Maestru Eric Lee are o scenă mică și el este extraordinar. Plângerea mea principală este iluminat în scenele mai întunecate. părea un pic off, greu de urmat.