Ashby (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Tony McNamara
Scenariu: Tony McNamara
Actori: Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ashby

Elev tipic de liceu, Ed Wallis se împrieteneşte cu vecinul lui, un fost asasin al CIA care mai are doar câteva luni de trăit.

Ashby este o plecare pentru Mickey Rourke, așa cum el a fost un fel de ea slumming în B nedorită de film pentru câțiva ani. Că aici se schimbă. bărbătism cowboy Rourke si atmosfera clocitoare de pericol este genială și ia o nouă lumină. Atunci când în contrast cu tărâmul luminos, idiosincratică a indie-cheie scăzută drama.

Este un amestec perfect de ingrediente, o contopire de astăzi Angst adolescent o mie de ani cu lupta zguduit rămășițele 1990 tariful pulpă pietroase. Aici Mickey joacă Holt, un asasin al CIA ex reședința în liniște, în ziua de azi suburbiei. El devine pierdut fără țintă când va afla că are cancer în fază terminală, și este dat trei luni de trăit.

Lângă ușă, un copil de liceu (Nat Wolff), care este nou în oraș încearcă să se potrivească cu colegii săi, și să facă noi prieteni în timp ce mama lui incredibil de nesigur (Sarah Silverman ♡), de asemenea, încearcă să .. facă prieteni noi, cred ca ai putea Spune.

Când el devine un proiect de clasă pentru interviu o “persoană veche, el a încercat , și ajunge afară. Ashby are nevoie de un conducător auto, iar cei doi au o relație destul de grevă amiabilă care este atât de tragic amuzant și o declarație viclean cu privire la natura addled a tinerilor de azi. Treptat, Ashby devine un fel de tată pentru el, și legătura se adâncește. Nat, de asemenea, greve o poveste de dragoste cu o fată ciudată jucat de Emma Roberts.


Trailer Ashby