Asasinul – Sicario (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Denis Villeneuve
Scenariu: Taylor Sheridan
Actori: Josh Brolin, Jon Bernthal, Emily Blunt, Benicio Del Toro
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Asasinul – Sicario

În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La granița dintre Statele Unite și Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internațional de droguri desfășurat cu implicarea forțelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza crește atunci când aceștia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizații criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniță, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce știa pentru a supraviețui.

Sicario e un film bun,dar nu exceptional.Villeneuve muta bine piesele oferind un inceput promitator,intrigant si misterios.Intodeauna am apreciat regizorii care incep in forta un film,oferind cinefilului sanse mai multe de a continua vizionarea.E un film bine facut,bine gandit si care puncteaza bine la capitolul realism.

Sa nu credeti ca Emily Blunt are rolul principal.Nici pe departe,din punctul meu de vedere e mana moarta in film.Chiar nu inteleg de ce au introdus-o.Probabil aveau nevoie si de o reprezentanta a sexului frumos.Nu ofera nimic,emotie,dinamism, nici macar in rol de “frumusica de serviciu” nu a fost.Filmul putea decurge lejer si fara prezenta ei.

In sfarsit am avut ocazia sa vad un film la cinema care sa ma tina in asa suspans mare ,dupa ce am vazut saptamana trecuta porcaria aia de labirintu.Filmul sicario merita vazut la cinema ,pentru actiunea lui ,este un film foarte bun,dar care vreau sa il mai vad odata cand va aparea pe net ,ca nu am inteles chiar bine povestea filmului,a fost cam greoi.Oricum merita atentia si banii si este un film numai bun pentru un drum la cinema ,are actiune si nu plictiseste.


Trailer Asasinul – Sicario