Asasin în viitor – Looper (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Rian Johnson
Actori: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Tracie Thoms, Jon Eyez, Nick Gomez
Anul: 2012
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 119 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Asasin în viitor – Looper

O poveste sci-fi inteligent și dificil Rian Johnson “Looper”, sidesteps paradoxurile călătoriei în timp prin adoptarea lor. Cele mai multe filme de călătorie în timp rula în probleme în scenele finale, când imposibilitățile aduna unul pe altul. Acest film Asasin în viitor duce la o concluzie uimitoare care rade paradoxuri povestea, astfel îngrijit e ca și cum nu sa întâmplat. Trebuie să rânjet la ingeniozitatea scenariu Johnson.

Filmul Asasin în viitor are loc în 2044 și 2074, ambele arata ca variații plauzibile din prezent american, și apoi există câteva scene stabilite într-un Shanghai futurist. Învățăm că, deși călătoria în timp este declarată ilegală după ce a fost descoperit, un sindicat al crimei ieftin si foloseste-l ca o metodă de eliminare a inamicilor săi. Imaginați-vă acest lucru. Un om cu pusca stă singur într-un câmp. Un al doilea om materializează din aer subțire. Primul om explozii o gaură în el.

Tipul de aer subțire, care a fost legat și cu glugă, este un om de viitor, care a fost trimis înapoi în timp pentru a fi asasinat. Tipul pusca este cunoscut ca un “Looper”. El a fost trimis înapoi în timp pentru a fi omul de declanșare. În cele din urmă, când va crește destul de mare, el va fi trimis înapoi în timp pentru a fi ucis de propria lui sine mai tineri. Acest lucru este cunoscut sub numele de “închiderea circuitului.”


Trailer Asasin în viitor – Looper