As We Were Dreaming (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Als wir träumten
Gen: Drama
Scenariu: Wolfgang Kohlhaase , Clemens Meyer
IMDB: 6.3
Regizor(i): Andreas Dresen
Actori: Merlin Rose, Julius Nitschkoff, Joel Basman

In As We Were Dreaming, vise zdrobite și pierderea stabilității în urma căderea Zidului Berlinului sunt principalele teme ale Andreas Dresen lui dezamăgitoare “Așa cum am visat”, o drama cu muchii despre un grup de prieteni care vin de vârstă se termină la fel de Războiul Rece. Umplute la branhii cu lupte, lumini stroboscopice și energie anarhică, pic bine jucat, se simte ca o sosire târzie într-un lung șir de filme de-a lungul fostul bloc estic care acoperă sol similare. Dresda știe cu siguranță grunge lui est-german, dar Vocea din fundalul filmului inutile, flashback-uri frecvente si personaje feminine stereotipe juca ca un film de acum cel puțin 10 ani. Vânzări în afara teritoriilor germane poate fi o luptă.

loading...

Scripter remarcat (și Dresda colaborator) adaptarea Wolfgang Kohlhaase a premiat Clemens Meyer romanul pare simplifică unele elemente mai freewheeling cărții în timp ce sejurului adevărat la protags principale ale autorului și lupta lor asocial a găsi un loc în atmosfera degradate de post perete Leipzig. Chiar ca un copil de 13 ani la sfârșitul anilor 1980, Dani (Chiron Elias Krase) a fost copilul responsabil, în căutarea după prietenii lui in timp ce toate recitat imnuri socialiste in filmul As We Were Dreaming, îmbibarea lecțiile târziu comunismului de tip sovietic. Patru ani mai târziu, ei sunt adolescenti nesigura intr-o economie care se confruntă deprimat un viitor incert.

În afară de As We Were Dreaming (Julius Nitschkoff), care vrea să fie un boxer, nici unul din trupa de muguri exprimă dorința de a fi ceva atunci când cresc. Dani (Merlin Rose) continuă să fie lipici de încredere pentru Posse, cu Mark (Joel Basman) anarhistul extra-fir, Paul (Frederic Haselon) La carjacker lovelorn, și Pitbull (Marcel Heuperman), un sidekick solid construit. Un run-in, cu o grămadă de skinheads duce inevitabil la probleme atunci când prietenii decid să înceapă o discotecă subteran.

As We Were Dreaming împinge sensul de haos cu secvențe Joyride pline de distrugere aleatoare, și scene club de noapte, însoțite de obicei tare, beat de conducere și lumini stroboscopice profund enervant. Totul pare vechi pălărie, care este, probabil, având în vedere că punctul este setat la inceputul anilor 1990, dar re-crearea perioada de timp și de a face o simt ca o experiență cinematografică proaspăt sunt două lucruri diferite. Cardurile de desen din filmele As We Were Dreaming anterioare Dresda lui, inclusiv dar nu limitat la dialog inteligent, caracterizari savvy și structura solida, sunt mai puțin în evidență, și în timp ce realismul curajos este acolo, este compromis de elemente de complot prea previzibil și psychologizing ușor.
Din scena de deschidere, când Dani află Mark înșirate pe heroină într-un cinematograf abandonat, telespectatorii știu că sunt în pentru cronica-o spirală descendentă. Tensiunea cu skinheads formează un element-cheie, mai ales că Dani are hots pentru o fată poreclit Starlet (Ruby O. Fee), care se dovedește a fi stoarce principal al antagonist lor șef. Alcool, droguri și un sentiment general de stagnare semi-fărădelege pătrunde totul și acționează ca un cămașă, prevenind oricare dintre PAL din progresa.

Membrii de familie sunt în mare măsură inexistente sau, în cazul în care sunt incluse, typecast în “As We Were Dreaming” venă. Motivațiile Starlet sunt un mister, rolul ei în general limitate la cel al unui personaj fantezie care tachineaza si deziluzii în egală măsură. O scenă bizar in care Dani scapă atacatori prin căutarea refugiu în apartament de o femeie care se dovedește a fi o gospodina excitat probabil este menit să exprime dorințele reprimate din media Leipziger de epoca, dar este pur și simplu ridicol.

Spectacole sunt puternice din această bandă de up-și-vin actori, care prezintă uniform vivacitatea necesară, încă unul tânjește pentru ceva mai original în rolurile lor. Bold, titluri de capitole ostentative, cum ar fi “Murder in Germany” și “Furtună în creier,” taie până narațiunea chiar mai mult decât flashback-urile, dar adăuga în mod semnificativ mai puțin la poveste, care uneori se străduiește pentru tipul de unitate de huliganului-prietenie de un film As We Were Dreaming.