PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Articolul 420 – Shree 420 (1955) Film Online Subtitrat


Regia: Raj Kapoor
Actori: Nargis, Nadira, Raj Kapoor
An: 1955
Gen: Comedie, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Articolul 420 – Shree 420

Raj Kumar Saxena paraseste satul natal si se indreapta spre Bombay in speranta ca-si va gasi de lucru. Poarta cu el doua lucruri de pret: onestitatea si diploma de licentiat in arte.

Insa nu trece mult timp si el descopera ca, in Bombay, aceste lucruri nu au nici o valoare datorita sistemului social care permite tuturor traficantilor si speculantilor sa traiasca la lumina zilei. Acestia sunt denumiti 420, dupa numarul articolului din codul penal care ii incrimineaza. Raj o cunoaste pe Vidya si in lupta lui pentru a castiga banii necesari pentru a se casatori cu ea, devine la randul sau un 420. Face cunostinta astfel cu viata de huzur a pariorilor si hotilor din marile cazinouri, unde o cunoaste pe Maya, dansatoare intr-un bar. In sufletul sau incepe sa se dea o lupta acerba intre cinste si dezonoare, intre Vidya si Maya. In inegalabila si eterna lupta dintre bine si rau cine va invinge ?

dramedie sociale Raj Kapoor “420 Shree” este o adevărată bijuterie clasic. Caracterul Său reprezintă omul obișnuit, care se pierde într-o lume dominată de cei bogați și celebri. Acest rol, într-o combinație uimitor amețit de comedie și dramă, este de neuitat. El este trist, el este singur, el nu știe ce planuri de viitor pentru el. Așa că pur și simplu preferă să-l uite totul, să fie cinic și râde despre mizeria lui. El se îndrăgostește de o femeie frumoasă tânără numită Vidya și vrea să reușească pe propriile punct de vedere moral. Dar este pur și simplu imposibil, atunci când societatea este crudă. După ce a fost introdus în lumea jucătorilor de un dansator vulgar pe nume Maya, unde el poate folosi talentul pentru manipularea cardului, el decide să folosească abilitățile sale și să devină o parte a acestei societăți corupte.